Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ορχούν Ενέ: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι κόντρα σε ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Ο Ορχούν Ενέ μίλησε για την κατάσταση που βίωσε σήμερα στο Παλατάκι, βλέποντας την ομάδα του να κερδίζει με άνεση τον ΠΑΟΚ (63-95), κάνοντας το 1-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο play-in του BCL.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μάχεται απέναντι σε καλές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είχε προβλήματα ο ΠΑΟΚ με περιορισμένο ροτέισον. Κάναμε το τέλειο παιχνίδι, το καλύτερο τη φετινή σεζόν και δεν συμβαίνει συχνά. Προσθέσαμε τον Ντένμον στην περιφέρεια και μας βοήθησε. Όλος αυτός ο συνδυασμός δημιούργησε τη νίκη σήμερα.

Έχουμε ένα παιχνίδι στην Προύσα για την πρόκριση. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλό μας. Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για να έχουμε το ίδιο καλό αποτέλεσμα στο δεύτερο παιχνίδι».

Για τους στόχους της Τόφας στο BCL:

«Στην Τόφας έχουμε στόχο να φτάσουμε στα προημιτελικά του BCL. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί πρέπει να κερδίσουμε ακόμη μία φορά τον ΠΑΟΚ. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Αν κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στο επόμενο παιχνίδι, θα μπούμε σε έναν άλλον όμιλο με πολύ καλές ομάδες. Στο τουρκικό πρωτάθλημα υπάρχουν δύο ομάδες top επιπέδου και δεν είναι εύκολο να φτάσουμε ψηλά, γι’ αυτό βάζουμε στόχους στο BCL. Θέλουμε να έχουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο Champions League».

Για το ποιο ήταν το κλειδί για τη νίκη:

«Έχουμε προοπτικές σαν ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχασε την χημεία του από τα προβλήματα που αντιμετώπισε και η Τόφας ήταν εύστοχη στα μακρινά σουτ, κάνοντας το τέλειο παιχνίδι. Οι τραυματισμοί του ΠΑΟΚ έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ θα προετοιμαστεί για να δώσει μία σκληρή μάχη στην Τουρκία, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια».


Τελευταία νέα

Αλύγιστος και φέτος ο ΠΑΟΚ

Ακόμη μία εκπληκτική σεζόν διανύει το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ, το οποίο χρειάζεται έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια,...

Στην ίδια κατηγορία