Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Ονειρευόμαστε το κάτι παραπάνω»

Δημοφιλή

Βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι και μεταξύ άλλων έχει για συμπαίκτρια την αδερφή της, Ηρώ. Η 23χρονη περιφερειακός του Δικεφάλου, Μελίνα Καρυπίδου, μιλά στη FORZA για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, τον αρχικό στόχο της αλλά και τα όνειρα για ακόμα ψηλότερα, και την… προπονητική!

Ποια είναι η πρώτη σου «εικόνα» από τη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ;

«Η ομάδα φέτος πέτυχε στόχους που ίσως και εμείς οι ίδιες δεν περιμέναμε και είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη. Στον πρώτο γύρο ξεκινήσαμε νωθρά, αλλά μέσα από τη δουλειά και την προπόνηση καταφέραμε να δεθούμε και να πετύχουμε μεγάλα αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο. Θεωρώ ότι έχουμε πετύχει τον στόχο της παραμονής και συνεχίζουμε».

Με το στόχο της παραμονής να έχει ουσιαστικά επιτευχθεί, κοιτάτε και πιο ψηλά;

«Σίγουρα περίμενα να έχουμε μια καλύτερη εικόνα από την περσινή, καθώς η ομάδα δυνάμωσε και έχει έναν καλό προπονητή. Οπότε περίμενα να μην κινδυνεύσουμε φέτος. Η ομάδα μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη και πετύχαμε αυτή τη βελτίωση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Όσο περνούν τα παιχνίδια και βλέπουμε την ομάδα να αποδίδει έτσι, υπάρχουν πράγματα που ονειρευόμαστε, αλλά δεν θέλουμε να τα πούμε. Τα κρατάμε για εμάς και συνεχίζουμε να παλεύουμε».

Ποια είναι η μεγαλύτερη σας στιγμή από τη φετινή σεζόν; Τι κρατάς;

«Φυσικά, εκτός από τη νίκη κόντρα στον Άλιμο, το πιο σπουδαίο που κρατάω από τη φετινή χρονιά είναι η ισοπαλία με τη Γλυφάδα. Παίξαμε στα ίσια κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα που διεκδικεί εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους».

Πως είναι το συναίσθημα να έχεις συμπαίκτρια τη δίδυμη αδερφή σου;

«Είναι πολύ όμορφο να συμβαίνει αυτό. Με την αδερφή μου είμαστε δίδυμες όποτε έχουμε ένα διαφορετικό «δέσιμο» και περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί. Η μια στηρίζει την άλλη, εγώ δεν θα είχα ασχοληθεί με τον αθλητισμό, αν δεν είχε ασχοληθεί η αδερφή μου και νωρίτερα ο αδερφός μας. Μέσα στη πισίνα βγαίνει αυτό το «δέσιμο». Επικοινωνούμε χωρίς να μιλήσουμε, ξέρει η μία τι θα κάνει η άλλη. Μας δίνει ένα αβαντάζ».

Ποια τα όνειρα σου για το μέλλον;

«Τα όνειρα μου αφορούν κυρίως το συλλογικό επίπεδο. Θέλω να προσφέρω τα μέγιστα και η ομάδα μου κάθε χρόνο να βρίσκεται όλο και ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτός είναι ο στόχος μου και φέτος, και μακροπρόθεσμα».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Σε μεγάλο βαθμό, η καθημερινότητα μας περιλαμβάνει σκληρή προπόνηση, μερικές φορές και δύο φορές την ημέρα. Επίσης υπάρχει και η ατομική δουλειά στο γυμναστήριο, κάτι απαραίτητο. Από εκεί και πέρα, εγώ έχω τελειώσει την προπονητική και ψάχνω να ασχοληθώ με κάτι δεύτερο. Οπότε το πρόγραμμα είναι πλήρες και μέσα και έξω από τη πισίνα».

Πως προέκυψε η προπονητική και ποιος ο στόχος για τα επόμενα χρόνια;

«Αγαπώ πάρα πολύ την προπονητική, την αγάπησα περισσότερο και αποφάσισα να ασχοληθώ, λόγω της ενασχόλησης μου με το πόλο. Εγώ ειδικεύομαι στο κομμάτι της κολύμβησης και κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να αναλάβω μια ομάδα. Το στοιχείο μου το νερό».

Τι θες να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Συνήθως όταν έχω ελεύθερο χρόνο προσπαθώ να ξεκουράζομαι και να γεμίζω «μπαταρίες». Είτε θα βρεθώ με την αδερφή μου, τους φίλους ή τον σύντροφο μου για μια χαλαρή έξοδο, είτε θα  παραμείνω στο σπίτι για να χαλαρώσω, βλέποντας μια σειρά ή μια ταινία. Ο ελεύθερος χρόνος άλλωστε δεν είναι αρκετός, οπότε δεν θέλω να κουράζομαι».

 


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία