Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ομιλία Λουτσέσκου στους παίκτες για την διαιτησία!

Δημοφιλή

Στις τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει δει να συμβαίνουν διαιτητικά εγκλήματα, εις βάρος του, καθώς μόνο στους τελευταίους αγώνες έχει χάσει βαθμούς λόγω του VAR, αφού στην ισοφάριση του Αστέρα στην Τρίπολη υπάρχει καθαρό οφσάιντ και στη συνέχεια επιθετικό φάουλ στον Ίνγκασον, ενώ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα δεν δόθηκε ολοφάνερο πέναλτι στο χέρι του Πήλιου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προπόνηση του Σαββάτου (4/3) ο Ράζβαν Λουτσέσκου, θέλησε να προετοιμάσει την ομάδα του για δύο παράγοντες.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας και στις κλοπές που έχουν γίνει τη φετινή χρονιά και μεταξύ άλλων σημείωσε πως θα οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να κερδίζουν και υπερπηδάν όποιο εμπόδιο σταθεί απέναντι τους.
Επίσης έδωσε παραδείγματα από τα ματς με Αστέρα και ΠΑΣ, που ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει το «τρίποντο» ασχέτως την αδικία που βίωσε λόγω του VAR.

Επίσης, ο Ρουμάνος προπονητής συνέστησε ηρεμία στους παίκτες του, αφού ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που σκληρό ποδόσφαιρο και… προκαλεί τον εκάστοτε αντίπαλο. Επίσης αναφέρθηκε, ότι ο αντίπαλος σε αναμετρήσεις όπως αυτές με τον Δικέφαλο δεν έχει κάτι να χάσει.


Τελευταία νέα

Οδηγούμε το Isuzu D-Max Double Cab

Αυτό είναι το Isuzu D-Max του 2023, ένα pick up μοντέλο και αν μη τι άλλο είναι το εντυπωσιακότερο...

Στην ίδια κατηγορία