Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολοι οι άνθρωποι στο πλευρό του Ραζβάν

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραμένει στον ΠΑΟΚ και ένας από τους κύριους λόγους της επιτυχίας του έχει να κάνει με το εξαιρετικό team των συνεργατών του. Όλοι μαζί πετυχαίνουν και αξίζει να θυμίσουμε τον ρόλο του καθενός.

Η ομάδα του Λουτσέσκου που αποτελείται από 8 συνεργάτες οι οποίοι συνεργάζονται με κλειστά μάτια και πραγματικά αξίζει κάποιος να τους δει να δουλεύουν στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης. Όλοι μαζί συνεχίζουν και ο ΠΑΟΚ μπορεί να αισθάνεται ήσυχος με το επίπεδο δουλειάς που γίνεται.

Για να τους θυμηθούμε…

ΤΖΙΑΝΠΑΟΛΟ ΚΑΣΤΟΡΙΝΑ

Ο 48χρονος Ιταλός που ήρθε, έφυγε και ξαναήρθε φέτος ως ο δεύτερος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ήταν προπονητής στη Βίρτους Εντέλα στην οποία είχε παίξει και μπάλα, ένας προπονητής με εξειδίκευση και στην ατομική βελτίωση των παικτών. Πολύ σημαντικός για τη λειτουργία του Λουτσέσκου, ενώ κάνει φοβερή δουλειά με τις αδυναμίες κάθε παίκτη.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Βοηθός προπονητή και ο «Σβούρας» στα 49 του πλέον. Έπαιξε σε υψηλό επίπεδο και στην εθνική, έγινε μέλος του προπονητικού επιτελείου από το 2019 όταν πήγε με τον Λουτσέσκου στη Αλ Χιλάλ. Είναι αυτοκόλλητος με τον Λουτσέσκου και εκτός γηπέδων, ο άνθρωπος που τον ηρεμεί σε απόλυτο βαθμό.

ΝΙΚΟΛΑΕ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝ

Ο 51χρονος Ρουμάνος προπονητής που ήρθε φέτος μετά και την αποχώρηση του Μπάτσι και είναι βοηθός του Λουτσέσκου. Ήταν προπονητής στην Πετρολούλ και στη φετινή ομάδα του Δικεφάλου έχει αναλάβει την ιδιαίτερη δουλειά των στατικών φάσεων. Χαμηλών τόνων, συμπλήρωσε καλά το προπονητικό τημ.

ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΜΠΙΑΝΚΙ

Ο Ιταλός προπονητής τερματοφυλάκων που από πέρσι έχει αναλάβει θέση στον ΠΑΟΚ. Στα 49 του κι αυτός, έπαιξε μεταξύ άλλων και στην Κρεμονέζε, ενώ ως προπονητής ήταν και στη Μίλαν και στη Σαχτάρ. Όπως αναφέρει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μεταξύ άλλων, έχει υπάρξει προπονητής των Κριστιάνο Αμπιάτι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Ανατόλι Τρούμπιν, Αντρέι Πιάτοφ».

ΜΑΤΤΕΟ ΣΠΑΤΑΦΟΡΑ

Στα 48 του ο Ιταλός γυμναστής με δίπλωμα προπονητή UEFA B. Είναι πλέον από τους παλιότερους συνεργάτες του Λουτσέσκου. Έχει πτυχίο στις Αθλητικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και πτυχίο Αθλητικής Προετοιμασίας στο Πανεπιστήμιο της Λυόν. Δούλεψε σε Ιταλικές και Ρουμανικές ομάδες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΝΑΚΑΣ

Ο πιο μικρός της παρέας στα 32 του χρόνια έχει συνδυάσει την παρουσία του με τον Λουτσέσκου αφού τον συνοδεύει και μεταφραστικά στις δηλώσεις του. Έχει Πτυχίο Φυσικής Αγωγής, Μεταπτυχιακό στην Άσκηση και την Ποιότητα Ζωής. Είναι εξειδικευμένος στην αποκατάσταση των παικτών, αλλά και στον τομέα της πρόληψης των τραυματισμών.

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΦΟΤΑ

Ο νέος της παρέας με τα πολλά ιδιαίτερα καθήκοντα. Ο 50χρονος Ρουμάνος mental coach, εξειδικεύεται στις μεθόδους όπου  ο αθλητής αποκτά ή βελτιώνει τις νοητικές  του λειτουργίες. Έχει ασχοληθεί επισταμένα και σε ομάδες χάντμπολ με την επιμόρφωσή της ψυχοπνευματικής ενδυνάμωσης των αθλητών.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ

Άλλη μία προσθήκη στο team από την προηγούμενη περίοδο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Ο 38χρονος είναι αναλυτής και από τους ειδικούς στο VIS TRUCK. Ο Λουτσέσκου αγαπάει πάρα πολύ την ανάλυση όλων των καταστάσεων, πόσο μάλλον επί των αγωνιστικών θεμάτων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κερδίζει τον Αιολικό, εξασφαλίζεται και τυπικά

Σήμερα στις 16.00 ο ΠΑΟΚ Β΄ αντιμετωπίζει τον Αιολικό, την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία