Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Όλοι μέσα για τη πρόκριση!

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Χάιντουκ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Έτοιμοι για έναν ακόμα τελικό. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ στο γήπεδο της Τούμπας, με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τετάρτης (16.08).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη δεύτερη μάχη με τους Κροάτες ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις.To ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό για μία ακόμα μέρα, έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς προβλήματα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας , Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.


Τελευταία νέα

Μπαρτσελόνα: Τσάβι ήταν και πάει

Eπίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Τσάβι. Η απόφαση του προέδρου των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, δεν...

Στην ίδια κατηγορία