Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Όλοι μέσα για Λαύριο!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο, με τον Φώτη Τακιανό να παίρνει κανονικά στην αποστολή τον Έλβαρ Φρίντρικσον και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αυριανού αγώνα στο Λαύριο (29/10, 20:15).

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, που ξεκινάει ένα εξαήμερο ταξίδι, με πρώτο προορισμό την Αθήνα για τον αγώνα απέναντι στο Λαύριο MEGABOLT και τελικό προορισμό τη Λισαβόνα, για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Benfica (1/11, 21:30).

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Σκάιλερ Φλάτεν, Μάικλ Γκίλμορ, Τζαμάνι ΜακΝις, Άντριου Χάρισον, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Λαουρίνας Μπελιάουσκας».


Τελευταία νέα

Τα κέρδη του ΠΑΟΚ από την εκπληκτική σεζόν του Χρήστου Τζόλη

Ο Χρήστος Τζόλης πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, οδηγώντας την ομάδα...

Στην ίδια κατηγορία