Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Οι ευχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Χάρισον (pic)

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, το σύνολο του Φώτη Τακιανού προπονείται για τελευταία φορά σήμερα (28/10) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου το απόγευμα να αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Λαύριο για την τέταρτη «στροφή» του πρωταθλήματος.

Από πλευράς της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνέχεια του ευχάριστου κλίματος που επικρατεί δεδομένου του νικηφόρου σερί που έχει «χτίσει» σε Ελλάδα και Ευρώπη (σ.σ τρεις διαδοχικές νίκες εντός και εκτός συνόρων) απέστειλε τις ευχές της στον… εορτάζοντα Άντριου Χάρισον!

Ειδικότερα, στα social media υπογραμμίζει μεταξύ άλλων: «Χρόνια Πολλά στον Άντριου Χάρισον που έχει σήμερα τα γενέθλιά του» ποστάροντας και την αντίστοιχη φωτογραφία. Ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ «κλείνει» τα 29 του έτη ζωής, αποτελώντας το έκτο μεταγραφικό «χτύπημα» των «ασπρόμαυρων» με ορίζοντα την ποιότητα και το βάθος στη γραμμή των γκαρντ του.


Τελευταία νέα

Γυναίκα διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου!

Η Στεφανί Φραπάρ ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο Πανθεσσαλικό (25/05, 20:30). Ο τελικός του...

Στην ίδια κατηγορία