Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Όλη η Ευρώπη υποκλίνεται στον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Λαμβάνοντας υπόψιν την εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη με δεδομένο το αήττητο σερί 12 αγώνων που «καρπώνεται», κροατικά ΜΜΕ αξιοποιώντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του το εκτός έδρας διπλό κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέτει στο επίκεντρο τις εμφανίσεις του κάνοντας λόγο για «Ευρωπαίο εκτελεστή που χτυπάει ασύστολα σε όλα τα μέτωπα».

Μετά τα Play Off του UEFA Europa Conference League όπου η Χάιντουκ Σπλιτ τέθηκε εκτός συνέχειας από την Ευρώπη γίνεται αντιληπτό πως οι Κροάτες εν προκειμένω σε ρόλο παρατηρητή στέκονται στα επιτεύγματα του Δικεφάλου. Ενδεικτικό πως σε αναφορές τους υπογραμμίζουν πως «μετά τη Χάιντουκ οι ασπρόμαυροι απέκλεισαν την Χαρτς χωρίς σημαντικά προβλήματα και στον όμιλο κληρώθηκαν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την Ελσίνκι και την Αμπερντίν καταφέρνοντας χθες (30.11) να εξασφαλίσουν στη Γερμανία την πρώτη θέση».

Σκανάροντας σε μεγαλύτερο το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου δε μίλησαν για «μια ομάδα που ξέρει να παίζει για το σκορ, κάτι που είναι εξαιρετικά κρίσιμο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου ένα παιχνίδι κρίνει πολλά πράγματα. Μπορεί να μην παίζει απαραίτητα όμορφο ποδόσφαιρο αλλά το αποτέλεσμα στο τέλος την δικαιώνει».

Από τα όσα ειπώθηκαν αναφορικά με την πρωτιά του ΠΑΟΚ στον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League δε θα μπορούσε να απουσιάζει και η αναφορά στο σετ αγώνων που είχαν οι «ασπρόμαυροι» με τους Κροάτες δεδομένου πως όπως υπογραμμίζουν «πολλοί ήταν της άποψης ότι η Χάιντουκ δεν ήταν απαραίτητα κατώτερη από τους Έλληνες, ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και ότι το σκορ στον πίνακα αποτελεσμάτων 3:0 στον επαναληπτικό αγώνα της Τούμπας δεν αντιπροσώπευε μια ρεαλιστική εικόνα της δυναμικότητας των δύο ομάδων στο γήπεδο. Αλλά, τώρα χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία».


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία