Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Όλα τα δεδομένα στην υπόθεση του Τζόνι Οτο

Δημοφιλή

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου έχει αρχίσει κι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να… γκαζώσει για να κλείσει τον δεξιό μπακ, που λείπει από το ρόστερ του!

Αφού στην Τούμπα αποφάσισαν τελικώς να μην προχωρήσουν με τον Βαλεντίν Ροζιέ, παρότι η υπόθεση είχε προχωρήσει τόσο σε ότι αφορά τη συμφωνία με τον ίδιο για 2,5 χρόνια, όσο και με την ομάδα του για την αγορά του, και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ πήγαν στον επόμενο στόχο, που ήταν ο 29χρονος Ισπανός, Τζόνι Ότο, που ανήκει στη Γούλβς.

Ο Ότο, που γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1994, ήταν μια από τις ακριβές μεταγραφές της Γουλβς, που τον αγόρασε με 21 εκατομμύρια από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τα πράγματα δεν πήγαν καλά γι΄ αυτόν.

Πέρσι έχασε προς το τέλος της σεζόν τη θέση του στην ενδεκάδα, ενώ φέτος δημιούργησε ένα επεισόδιο με έναν νεαρό συμπαίκτη του, τον οποίο χτύπησε, και τέθηκε εκτός ομάδας και στη λίστα των υπό αποχώρηση.

Ο Ότο προτάθηκε στον ΠΑΟΚ με την προοπτική να αποκτηθεί ως ελεύθερος, εφόσον φυσικά ο ίδιος θα κατάφερνε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Γουλβς, κάτι που εξ αρχής είχε φανεί ότι δεν ήταν τόσο εύκολο, ωστόσο η πλευρά του πίστευε ότι θα τα καταφέρει.

Με τον ποδοσφαιριστή, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε ουσιαστικά στο οικονομικό, προσφέροντάς του για δυόμισι χρόνια ένα συμβόλαιο κοντά στα υψηλά συμβόλαια που υπάρχουν στην ομάδα (κοντά στο εκατομμύριο το χρόνο) και έμεινε στην αναμονή, περιμένοντας να βρει ο ίδιος τη λύση με την ομάδα του στην Αγγλία.

Το καλό στην περίπτωση του 29χρονου Ισπανού, είναι ότι είναι ένας πραγματικός… πολυθεσίτης, καθώς η θέση στην οποία καθιερώθηκε είναι αριστερός μπακ, ωστόσο επειδή παίζει και με τα δύο πόδια, κάνει καριέρα και ως δεξιός μπακ. Στην περσινή σεζόν μάλιστα στα μισά παιχνίδια έπαιξε δεξί μπακ και άλλα μισά αριστερό, ενώ φέτος έπαιξε ακόμη και στα χαφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία