Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Όλα όσα άλλαξαν μέσα σε 72 ώρες

Δημοφιλή

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και κυρίως ο τρόπος, με τον οποίο ήρθε, προκάλεσε μια μικρή κρίση στον ΠΑΟΚ. Η διαχείρισή της, ήταν η καλύτερη δυνατή!

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την κατάσταση στα χέρια του, μίλησε για αρκετές ώρες με τους ποδοσφαιριστές, με τα στελέχη της ομάδας και τον προπονητή και σε συγκυρία, που το καράβι άρχισε να κλυδωνίζεται, το μήνυμά του, ήταν ένα. “Μόνο εσείς θα την ξαναφέρετε την ομάδα στο δρόμο, που πρέπει”.

Ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό μεσολάβησαν 72 ώρες. Αρκετές, απ΄ ό,τι φάνηκε, για να αλλάξει το κλίμα.

Την Τετάρτη στον αγωνιστικό χώρο μπήκε μια ομάδα που δάγκωνε σίδερα, με αρκετές αλλαγές, τις οποίες αποφάσισε ο Αμπέλ Φερέιρα το βράδυ της Κυριακής. Βλέποντας την ομάδα του να παρουσιάζει αυτή την κακή εικόνα στο ΟΑΚΑ, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα. Όπως τον Βιεϊρίνια στο δεξιό άκρο της άμυνας ή τον Πέλκα κοντά στον Σφιντέρσκι, για να δίνει ενέργεια μπροστά. Και τον Μίσιτς σε πιο θέση, που είναι η φυσική του, δίπλα στον Μαουρίσιο.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα, μα κυρίως έβγαλε περισσότερη ενέργεια και διάθεση. Δεν ήταν μόνο οι αγωνιστικές αλλαγές, ήταν και τα όσα προηγήθηκαν.

Η επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη έπαιξε ρόλο, όπως ρόλο έπαιξε και το… group therapy την παραμονή του αγώνα.

Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν κι έκαναν μια κουβέντα μεταξύ τους, που κράτησε σχεδόν μία ώρα. Εκφράστηκαν ακόμη και παράπονα που υπάρχουν, ήταν μια ανοιχτή συζήτηση, που έκανε καλό. Τελείωσε με τη φράση “πάμε να το γυρίσουμε”.

Αυτές τις ώρες, που μεσολάβησαν ανάμεσα στα δύο παιχνίδια, άλλαξε και ο Φερέιρα στάση. Ο Πορτογάλος είναι ένας προπονητής, που στέκεται περισσότερο στη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει όμως και η ψυχολογία, που παίζει ρόλο.

Όταν τελείωσε η συζήτηση στα αποδυτήρια κι ετοιμάστηκαν οι παίκτες για να βγουν στο γήπεδο για να παίξουν με τον Παναθηναϊκό, ο Φερέιρα πήγε στην πόρτα και χτυπούσε στην πλάτη έναν έναν τους παίκτες του, που έπαιρναν το δρόμο για τις σκάλες, που οδηγούν στον αγωνιστικό χώρο.

Την ώρα του αγώνα, το ζούσε με τον συνήθη τρόπο, όταν έβγαζε από το παιχνίδι παίκτες, τους αγκάλιαζε στον πάγκο. Συνηθισμένη σκηνή, αλλά για άλλους, ο Φερέιρα δεν το συνήθιζε μέχρι τώρα. Είναι φανερό πως κι αυτός άλλαξε!

Όταν τελείωσε το παιχνίδι, κι ο ΠΑΟΚ έκανε τη μισή δουλειά για την πρόκριση, οι παίκτες έμειναν στο χόρτο για να χειροκροτήσουν τον κόσμο, κι ο Φερέιρα, μαζί με όλο το τημ, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Έκαναν έναν κύκλο, πιάστηκαν όλοι αγκαλιά κι ο Πορτογάλος μπήκε στη μέση για να πει δυο λόγια.

«Ξέρω ότι αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη για όλους μας, αλλά δείξατε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ! Όλοι μαζί μπορούμε να επαναλάβουμε αυτό που κάνατε πέρσι. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να τα πάρουμε όλα», είπε ο Πορτογάλος, πριν λύσει τον ζυγό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία