Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οκτάρα του ΠΑΟΚ και τώρα ραντεβού στο Final-4 στη Μίκρα!

Δημοφιλή

Την πρόκριση στο Final-4 της Futsal League B’ πήρε ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας στα Βριλήσσια του Κένταυρου με 2-8, στο πλαίσιο του δεύτερο προημιτελικού. Έτσι, ο Δικέφαλος με συνολικό σκορ 13-2 «σφράγισε» το εισιτήριό του για το Final-4 του πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Μίκρας στις 20 και 21 Απριλίου, εκεί όπου θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Super League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ mαteco είχε την κυριαρχία και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, προσφέροντας όμορφο θέαμα, πάθος και ωραίο φούτσαλ. Ο Δικέφαλος με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο έκανε το 0-1, ενώ ο Τζακίδης διαμόρφωσε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2, με αυτό να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν ακόμα περισσότερο ταχύτητα, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους. Ο Λιώνης έκανε το 1-3, ενώ οι Τζακίδης και Λευκαρίτης πέτυχαν το 1-4 και 1-5, αντίστοιχα. Ο Κένταυρος μείωσε σε 2-5, με τον Χαρπίδη να απαντά κάνοντας το 2-6. Στον… χορό των γκολ μπήκε και ο Μαυρίδης, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-7, με τον Χαρπίδη να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας το 2-8, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση.

ΠΑΟΚ mαteco (Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Τζακίδης 2, Αμαλίδης, Τσιούχας, Λιώνης 1, Μαυρίδης 1, Αναστασιάδης, Χαρπίδης 2, Αναστασόπουλος, Καρακώστας, Παπαδόπουλος 1, Λευκαρίτης 1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι αριθμοί των φορ του ΠΑΟΚ λένε την αλήθεια

Μπορεί να λένε πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να...

Στην ίδια κατηγορία