Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι τρεις άξονες του Ιβάν Σαββίδη

Δημοφιλή

Συνεχόμενες τηλεδιασκέψεις, με επαναλαμβανόμενες ατάκες και στρατηγικό σχέδιο για την επόμενη μέρα περιέχει πια το καθημερινό πρόγραμμα του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ηγέτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την εβδομάδα που μας πέρασε, επικοινώνησε με τους στενούς του συνεργάτες και η ενημέρωση για το περιεχόμενό τους έβγαλε ειδήσεις. Ο Σαββίδης περιέγραψε με το μότο «ο χρόνος που περνάμε σε καραντίνα να είναι κερδισμένος χρόνος» αυτό που απαιτεί από τους συνεργάτες τους.

Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε ξεκάθαρα στη Διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα τρεις στόχους:

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ – ΜΠΑΤΖΕΤ

Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκανε γνωστές τις αποφάσεις του για το αγωνιστικό τμήμα. Στηρίζει τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος παραμένει και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, ο οποίος αναζητείται, και υπό την υψηλή εποπτεία του Γιώργου Σαββίδη, θα χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν.

Όπως αναλύθηκε στην FORZA της προηγούμενης εβδομάδας, είναι σαφές ότι το μπάτζετ πρέπει να πέσει κι αυτό το μήνυμα δόθηκε. Αυτό δε σημαίνει “κατάρρευση του πήχη”, όπως πιστεύουν πολλοί, σημαίνει μείωση στα περιττά έξοδα συμβολαίων και μεταγραφών, που εκτινάσσουν το μπάτζετ, χωρίς ανταπόδωση. Γι΄ αυτό και χαρακτηρίστηκε “εξορθολογισμός” και αφορά βεβαίως, όλα τα έξοδα. Ένα παράδειγμα, αρκεί. Όταν παίζει στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει με τσάρτερ μέχρι τη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας. Υπάρχει λόγος;

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει καημό ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, με ξενοδοχείο και ξενώνα, που θα φιλοξενεί και τις ακαδημίες. Η Μεσήμβρια είναι προφανές ότι δεν τον καλύπτει, ακόμη και μετά τις επενδύσεις άνω των τριών εκατομμυρίων, που έκανε εκεί. Έδωσε εντολή στην τελευταία τηλεδιάσκεψη να ξανανοίξει ο φάκελος και να αναζητηθεί η καλύτερη λύση. Ονειρεύεται εγκαταστάσεις που θα αναδεικνύουν το ποδοσφαιρικό προϊόν του Συλλόγου, θα το διαμορφώνουν καλύτερα και γρηγορότερα και θα αντανακλά το ειδικό βάρος της ομάδας.

Η Σουρωτή, η Θέρμη, ίσως και οι περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης που είχαν εντοπιστεί είναι οι υποψήφιοι χώροι για μια μεγάλη επένδυση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΓΗΠΕΔΟ

Είναι δεδομένο πως το όραμα του Ιβάν Σαββίδη περιλαμβάνει και ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, που είναι και άλλη μια σημαντική πηγή εσόδων για την ομάδα. Ένα γήπεδο που θα προσελκύει περισσότερο κόσμο, για περισσότερο χρόνο και για περισσότερα πράγματα από μόνο 90 λεπτά ποδοσφαίρου, είναι βασικός στρατηγικός πυλώνας της ανάπτυξης και του οράματος της οικονομικής αυτονομίας.

Όπως επίσης είναι δεδομένο πως οι ενέργειες που έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση έχουν παγώσει όπως όλα, όχι με ευθύνη του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης πυροδότησε την επανεκκίνηση των πιέσεων για να ολοκληρωθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να μπει στην τελική ευθεία η έκδοση αδειών κατεδάφισης της Τούμπας και ανέγερσης της νέας. Πάντως στον ορίζοντα αυτό δεν φαίνεται να μπορεί να συμβεί νωρίτερα από την άνοιξη του 2021.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία