Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι θέσεις που ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην αγορά

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια… καυτή περίοδο αναφορικά με τη νέα σεζόν, καθώς ο προγραμματισμός και οι μεταγραφικές κινήσεις είναι σε πρώτο πλάνο.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι ξεκάθαροι στο τι αναζητούν στο μεταγραφικό παζάρι, αναφορικά με τις θέσεις που θέλουν να ενισχυθούν αρχικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος αναζητά δύο επιθετικούς μιας και ο Νέλσον Ολιβέιρα αποτελεί παρελθόν, ενώ ο Μπράντον Τόμας όλα δείχνουν πως θα περάσει και αυτός από τη έξοδο της Τούμπας.

Δεδομένου πως για την ώρα υπάρχουν μόλις τρία χαφ στον ΠΑΟΚ (Ντούγκλας-Σβαμπ-Φ. Σοάρες) οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν και χαφ. Εφόσον μείνει ως δανεικός ο Ντάντας θα κινηθούν για ένα μέσο, αν ο Πορτογάλος τελικά δεν συνεχίσει στην Τούμπα, ο Δικέφαλος θα αποκτήσει δύο παίκτες στη συγκεκριμένη θέση.

Στόχος επίσης είναι να αποκτηθεί ένας μεσοεπιθετικός και ένα εξτρέμ, ενώ ψηλά στην εξίσωση είναι και η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία