Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι νεοαποκτηθέντες έχουν ελαφρυντικά…

Δημοφιλή

Το ποδόσφαιρο από μόνο του, η ίδια η σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ έχει διαψεύσει όσους βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα.

Ένας από τους πιο εμβληματικούς αμυντικούς στην ιστορία του συλλόγου, ο beast, ο ηγετικός Φερνάντο Βαρέλα όταν ήρθε στην ομάδα (ως MVP του ρουμανικού πρωταθλήματος) ήταν βαρύς, αργός και επιρρεπής στο λάθος. Όλοι ξέρουμε τι έγινε μετά.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον που αποκτήθηκε ως ο πιο ακριβός κεντρικός αμυντικός στην ιστορία του συλλόγου, στα πρώτα του παιχνίδια έμοιαζε με ψάρι έξω από το νερό, έκανε ένα χρόνο να βρει πατήματα και να λογίζεται ως εγγύηση.

Ο Πρίγιοβιτς πριν λυθεί και αρχίζει να… παστελώνει είχε γίνει ρεζέρβα του Ευθύμη Κουλούρη, ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου «έσωσε» την θέση του και έγραψε μετέπειτα ιστορία χάρη σε ένα γκολ του Λέο Μάτος στα χασομέρια ενός αγώνα στην Νέα Σμύρνη.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι υστερούν σήμερα, θα μεταμορφωθούν αίφνης προς το καλύτερο; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Προς το παρόν, όμως, έχουν ελαφρυντικά. Νέα χώρα, νέα ομάδα, νέα καθημερινότητα, νέο ποδόσφαιρο, νέοι συμπαίκτες, νέα όλα. Κάποιοι εξ’ αυτών θα τα αφομοιώσουν όλα και θα αφομοιωθούν, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όσα κουβαλά γύρω του είναι εξαιρετικά πιο πολύπλοκο από ότι πιστεύουμε όλοι…


Τελευταία νέα

Παιχνίδια κυκλοφορίας και οδηγίες από Λουτσέσκου (video)

Την προετοιμασία της για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν συνεχίζει η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές και το...

Στην ίδια κατηγορία