Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οι ήττες του έγιναν συνήθεια

Δημοφιλή

Άλλο ένα χαμένο ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕΚ με (το βαρύ κι ασήκωτο) 4-0. Το μόνο θετικό της αγωνιστικής για την ομάδα του Λουτσέσκου είναι ότι έχασε κι ο Ολυμπιακός, με συνέπεια η διαφορά των δύο ομάδων, που διεκδικούν την 3η θέση, να παραμείνει στους τρεις βαθμούς.

Μόλις από το 10΄ ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε να παίξει με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κάργα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γιόνσον (έντεκα λεπτά αργότερα ο Λουτσέσκου «θυσίασε» τον Τόμας για να βάλει τον Νέσμπεργκ δίπλα στον Ινγκασον). Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και στο διάστημα 21΄-24΄ πέτυχε δύο γκολ με σκόρερ τους Τσούμπερ και Μουκουντί. Η μοναδική φάση στο α΄ μέρος, που ο ΠΑΟΚ φάνηκε επιθετικά ήταν στο 41΄, όταν ο Κωνσταντέλιας δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Στο 76΄ η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Φερνάντες και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκαρσία πέτυχε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 86΄ο Φερνάντες.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (70΄ Φερνάντες), Πινέδα (59΄ Μάνταλος), Αμραμπατ (70’ Ελίασον), Γκαρσία (79΄ Φαν Βέερτ), Τσούμπερ (79΄ Γαλανόπουλος).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ινγκασον (67΄ Σάστρε), Κάργας, Ρ. Σοάρες, Ντάντας (75΄ Φ. Σοάρες), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (75΄ Ολιβέιρα), Κωνσταντέλιας (75΄ Μπίσεσβαρ), Τόμας (21΄ Νέσμπεργκ).


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία