Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Οι Ιταλοί… καλοβλέπουν τον Κοτάρσκι

Δημοφιλή

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει παραδώσει τα διαπιστευτήριά του. Ειδικά στη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, ο 24χρονος Κροάτης τερματοφύλακας ήταν από τους πολυτιμότερους του Δικεφάλου στην πορεία κατάκτησης του πρωταθλήματος, όπως και στην ευρωπαϊκή διαδρομή των «ασπρόμαυρων», που έφθασαν μέχρι τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Δεν συνιστά, επομένως, έκπληξη το γεγονός ότι «μάτια» από ευρωπαϊκές χώρες ρίχνουν το βλέμμα τους στον Κοτάρσκι, ο οποίος, βέβαια, είναι «δεμένος» με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας, η Πάρμα δείχνει ενδιαφέρον για τον 24χρονο Κροάτη και είναι διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό των 2,5 εκ. ευρώ για την απόκτησή του. Φυσικά, ένα τέτοιο ποσό δεν θα μπορούσε να «συγκινήσει» την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια και η αξία, αλλά και οι περαιτέρω προοπτικές του Κροάτη είναι για… άλλα ποσά.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο ο Κοτάρσκι έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα ανδρών της χώρας του, αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο στο φιλικό παιχνίδι της Κροατίας κόντρα στην Αίγυπτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία