Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για ΠΑΟΚ (pic)

Δημοφιλή

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (28/2, 20:00), από την οποία απουσιάζει ο τραυματίας Μπετανκόρ, αλλά και οι τιμωρημένοι Άλεξιτς, Τομάς, Ουεντραόγκο και Χατζηστραβός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Τρίτης οι κόκκινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Για την 25 αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης (28/02, 20:00) στον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα της.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 20 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκος, Σοφιανός, Μούργος, Ουάρντα, Γούλερι, Διαμαντής, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Μπετανκόρ, που παραμένει τραυματίας και οι Άλεξιτς, Τομάς, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβος που είναι τιμωρημένοι και έπρεπε να δηλωθούν να εκτίσουν την ποινή τους έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η παθιασμένη ομιλία του Σβαμπ στην ομάδα πριν το ντέρμπι! (video)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την… κόλαση του 1-2 και επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη...

Στην ίδια κατηγορία