Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι επιλογές Μεντιλίμπαρ με ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα σε μία άκρως απαιτητική αναμέτρηση για αμφότερες τις ομάδες, με τους ερυθρόλευκους να γνωστοποιούν την αρχική τους σύνθεση, παίρνοντας τη σκυτάλη μετά τη γνωστοποίηση της ενδεκάδας του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα της ομάδας του, με την οποία θα αγωνιστεί στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι εκείνος που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, έχοντας μπροστά του τους Νταβίντ Κάρμο και Ζουλιέν Μπιανκόν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Ροντινέι, ενώ στο αριστερό ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τριάδα, η οποία απαρτίζεται από τους Τσικίνιο, Σαντιάγκο Έσε και Αντρέ Όρτα. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης, στο αριστερό ο Νταβίντ Ποντένσε και στην κορυφή της ο Φραν Ναβάρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Έσε, Όρτα, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναβάρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία