Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι εντολές Ιβάν για Νέα Τούμπα και προπονητικό!

Δημοφιλή

Σύσκεψη μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου αναλύθηκε και συζητήθηκε η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική για όλα τα θέματα. Αναλύθηκαν όλες οι νέες εξελίξεις για τις υποδομές και το προπονητικό κέντρο, που βρίσκεται πια σε διαδικασία υλοποίησης, με τις ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες να είναι προ των πυλών. Οι δυσκολίες και οι επανασχεδιασμοί για τη Νέα Τούμπα, για την οποία εκφράστηκε ακόμη μια φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απροσδόκητα εμπόδια.

Φυσικά, αναλύθηκαν και οι στόχοι του ΠΑΟΚ οι οποίοι είναι πάντα οι υψηλότεροι και όπως είπε ο κ. Σαββίδης «έχουμε σύμπνοια με τον Ράζβαν στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς». Ο Ιβάν Σαββίδης εκδήλωσε την διάθεσή του να συνεχίσει την ενίσχυση τον Γενάρη, με δεδομένο πως η ομάδα ανταποκρίνεται στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Συζητήθηκε και η διατήρηση της σημαντικής θέσης του ΠΑΟΚ στις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε».

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε και στην σχέση της ομάδας με τον κόσμο και ζήτησε να υπάρχει απολύτως υγιές κλίμα μέσα και γύρω από την Τούμπα. Τόνισε ιδιαιτέρως ότι «η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπό την προεδρεία του Ιβάν Σαββίδη. Στο συμβούλιο αναλύθηκε και συζητήθηκε η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική για όλα τα θέματα και τα μέλη του Δ.Σ. τοποθετήθηκαν για τα θέματα ευθύνης τους.

Έγινε μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης στην ομάδα και συμφωνήθηκε το σχέδιο ενεργειών στο εξής, ανά τομέα».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία