Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι «εκλεκτοί» Λουτσέσκου στο ντέρμπι (pic)

Δημοφιλή

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ εισέρχεται στο κρισιμότερο κομμάτι της φετινής σεζόν αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (31.03) με γνώμονα τη αγωνιστική της Super League, έχοντας προσανατολιστεί στο να αποσπάσει το «διπλό» από τους «πράσινους» προκειμένου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κατόπιν της ήττας από τον Άρη στην πρεμιέρα των Play Off στην Τούμπα.

Απουσία των Ράχμαν Μπάμπα που ταλαιπωρείται ακόμη με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και Γιάννη Μιχαηλίδη, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε τις τελικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ο Ρουμάνος τεχνικός δίνει φανέλα βασικού στον Ντόμινικ Κοτάρσκι με την τετράδα μπροστά από τον Κροάτη κίπερ να απαρτίζεται από τους Γιόνι Ότο, Τόμας Κεντζιόρα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σουαλιό Μεϊτέ και Στέφαν Σβαμπ στα χαφ, με τη μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπράντον Τόμας να αποτελείται από τους Τάισον, Τόμας Μουργκ και Κίριλ Ντεσπόντοφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία