Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι ευχές της Ιντερνασιονάλ και το «ευχαριστώ» του Τάισον (pics)

Δημοφιλή

Ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή (18/1) για τον Τάισον, καθώς είχε τα γενέθλιά του κι έκλεισε τα 36 του έτη. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπορεί βιολογικά να είναι 36 χρονών, ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο δίνει τα πάντα, όντας μία «σταθερά» για τον ΠΑΟΚ. Ο Τάισον βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ένα χρόνο, έχοντας κάνει αισθητή την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας, μάλιστα, και συζήτηση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Πάντως, αισθητή είναι και η απουσία του στη Βραζιλία και τον πρώην σύλλογό του, την Ιντερνασιονάλ. Η αποχώρησή του από την ομάδα της καρδιάς του δεν έγινε βελούδινο τρόπο, καθώς ο Τάισον είχε ξεσπάσει εναντίον του προέδρου της Ιντερνασιονάλ, Αλεσάντρο Μπαρσέλος, σε live που έκανε στα social media. Παρόλα αυτά, η πρώην ομάδα του δεν τον ξέχασε και του ευχήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στην πλατφόρμα «X».

«Ήταν στον τίτλο της Νότιας Αμερικής, πρωταγωνιστής στην αήττητη νίκη του Gauchão το 2009 και θεμελιώδης παίκτης στο δεύτερο Libertadores, ο Τάισον γιορτάζει 36 χρόνια αυτήν την Τετάρτη. Χρόνια πολλά πρωταθλητή του Κολοράντο», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιντερνασιονάλ στα socia media.

Παρά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στον Τάισον και την πρώην ομάδα του, ο Βραζιλιάνος όχι μόνο απάντησε στην εν λόγω ανάρτηση, αλλά αποθεώθηκε κιόλας από τους τους οπαδούς της Ίντερ, κάνοντας, ταυτόχρονα, τον δικό του απολογισμό για τα όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

«Αν δεν είχα τσακωθεί με κάποιον, που δεν το άξιζε! Αν είχα σοφία, αν δεν ήμουν τόσο πεισματάρης, ίσως θα ήμουν σήμερα, με το έθνος μου, με τον πολυαγαπημένο μου σύλλογο. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα εκεί και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και με τιμά. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα εκεί και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και με τιμά που με θυμηθήκατε αυτή την ιδιαίτερη μέρα για μένα. Ακόμη και από μακριά, πάντα θα ζητωκραυγάζω για τις νίκες και τους μεγάλους τίτλους που έρχονται. Νιώθω ευγνωμοσύνη και για τους φιλάθλους που τους έχω στην καρδιά μου. Ευχαριστώ», απάντησε χαρακτηριστικά ο Τάισον στο «X».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μυθικό video: Ο πιωμένος Κάραγκερ παίρνει συνέντευξη από τον Σάντσο

Ο Τζέιμι Κάραγκερ βρέθηκε στο Βέσταφαλεν από τη θέση του δημοσιογράφου, ωστόσο έγινε «ένα» με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ,...

Στην ίδια κατηγορία