Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι δηλώσεις του Ντέλβιν και το… backstage για τις προκλήσεις

Δημοφιλή

Ερωτηματικά δημιούργησαν κάποιες σημερινές (7/11) δηλώσεις του Νίκι Ντέβλιν, ο οποίος έδειξε πειραγμένος από τους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ στο ματς με την Αμπερντίν στη Σκωτία.

«Δεν με πειράζει οι άνθρωποι να πανηγυρίζουν και δεν με νοιάζει τι γίνεται στο γήπεδο αλλά όταν έρχονται και πανηγυρίζουν μπροστά στα μούτρα μας. Νομίζω όλο το αντίπαλο γκρουπ, το προπονητικό τους πανηγύριζαν μπροστά από τους οπαδούς τους. Αλλά όταν έρχονται να πανηγυρίσουν μπροστά μου. Τώρα ό,τι έγινε έγινε, δεν με απασχολεί στ’ αλήθεια. Μου μιλούσαν, άλλωστε, στα ελληνικά, οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι έλεγαν για να με ενοχλήσει» είπε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής της Αμπερντίν.

Οι απαραίτητες διευκρινίσεις ήρθαν από τον Κυριάκο Κυριάκο που είχε ενεργή συμμετοχή σε αυτή την ιστορία. Όπως αναφέρεται λοιπόν, ο Ντέβλιν, όταν έγινε το 2-0, πήγε στον πάγκο του Δικεφάλου και έστελνε… φιλάκια στον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η απάντηση ήρθε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, κατευθυνόμενος προς τον κόσμο, να ρωτάει τον Ντέβλιν αν είχε τώρα… διάθεση για φιλάκια ή αν του έφυγε! Του είπε επίσης να προσέχει, να μην προκαλεί τον προπονητή αντίπαλης ομάδας γιατί είναι μακριά από το επίπεδό του. Ουσιαστικά αποτελούσε μια σύσταση να μην ξεπερνάει τα όρια, που μάλλον δεν πήρε πολύ καλά ο Ντέβλιν…


Τελευταία νέα

Πρόωρη «λύση» της συνεργασίας του Ουάρντα με Πανσερραϊκό

Την πρόωρη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αμρ Ουάρντα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στα social media...

Στην ίδια κατηγορία