Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Απειλεί με διαγραφές τους διαιτητές η ΕΠΟ!

Δημοφιλή

Στα… χαρακώματα η Ομοσπονδία με τους διαιτητές, καλεί την ΚΕΔ να κάνει ορισμούς για το Σαββατοκύριακο κι όποιος δεν δεχτεί να σφυρίξει, απειλεί με διαγραφές. Ο… κακός χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους διαιτητές να έχουν πλέον απέναντί τους και την ΕΠΟ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) υπήρξε τηλεδιάσκεψη της ΚΕΔ με τους διεθνείς διαιτητές κι εκεί τους μετέφερε την οδηγία που υπάρχει από την Ομοσπονδία να γίνουν κανονικά ορισμοί το Σαββατοκύριακο στη Super League κι όποιος διαιτητής αρνηθεί να σφυρίξει, τότε να διαγραφεί από τους πίνακες. Νωρίτερα εξάλλου είχαν δηλώσει άπαντες κώλυμα, αφού ακόμα δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά τους, έπειτα την απόφασή τους για αποχή.

«Οι διαιτητές είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνουν οι Έλληνες ρέφερι της πρώτης κατηγορίας κι επιμένουν μέχρι… τέλους, έως ότου δηλαδή πάρουν τις εγγυήσεις που θέλουν από τα αρμόδια χείλη, ώστε να επιστρέψουν στα γήπεδα. Για τις τελευταίες εξελίξεις μάλιστα οι διαιτητές φρόντισαν να ενημερώσουν και την UEFA κι αναμένεται και η δική της αντίδραση, ενώ επίκειται meeting ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια στιγμή άλλωστε οι περιμένουν να συναντηθούν και με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς και πάνω σε αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες υπήρξαν ενέργειες από την πλευρά της ΕΠΟ για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση και να τεθούν επί τάπητος τα αιτήματα των διαιτητών.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία