Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Με «λευκό» απουσιολόγιο κόντρα στην Ελσίνκι ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το φινάλε των ομίλων του Conference League κόντρα στην Ελσίνκι, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσίας.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πετύχει ήδη τον στόχο του κι έχει κατακτήσει την κορυφή του ομίλου στο UEFA Europa Conference League 2023-24. Το μόνο που απομένει είναι μία τελευταία μάχη με την Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας, στην οποία ο Δικέφαλος έχει μοναδικό στόχο τη νίκη.

Την Τρίτη (12.12) η ομάδα ασχολήθηκε και πάλι με το τακτικό κομμάτι. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του με όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, καθώς το ιατρικό δελτίο είναι λευκό κι όλοι προπονούνται κανονικά

Την Τετάρτη (13.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία με τα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Η συνέντευξη Τύπου της Ελσίνκι στις 19:00 στην Τούμπα και μισή ώρα αργότερα η προπόνηση της φινλανδικής ομάδας, η οποία κι αυτή θα είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία