Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο BCL

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Basketball Champions League, με τον ΠΑΟΚ Mateco να μαθαίνει τους αντιπάλους του στον όμιλό του.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στην Γενεύη, στην πόλη που ο Δικέφαλος σήκωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο το 1991 με αντίπαλο την Σαραγόσα.

Οι «ασπρόμαυροι» τοποθετήθηκαν στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας κι έτσι στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League θα βρει μπροστά του την ιταλική Σάσσαρι και την γαλλική Ντιζόν.

Η ομάδα από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, που θα βρεθεί στο δρόμο του Δικεφάλου δεν είναι ακόμη γνωστή, καθώς κληρώθηκε με μία από τις ομάδες, που θα προκύψουν μέσω της προκριματικής φάσης.

Αυτές οι δύο ομάδες συν τη μία που θα τη μάθει μετά το τέλος της προκριματικής φάση βρίσκονται στον έβδομο όμιλο μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Η πρεμιέρα του Champions League της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη στις αρχές Οκτωβρίου του 2022.

Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη σε κάθε όμιλο, θα περάσει αυτόματα στη φάση των «16». Στα play in θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στους «16» όσοι δεν ήταν πρωτοπόροι στον όμιλό τους.


Τελευταία νέα

Στην αναμονή για Σάστρε

Εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ κατόπιν του απαιτητικού προγράμματός του με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με...

Στην ίδια κατηγορία