Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Οι αντίπαλοι τίμησαν τον Σαράφη

Δημοφιλή

Σε βαρύ πένθος βύθισε την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά και αυτή ολόκληρου του ελληνικού ποδόσφαιρου, η είδηση του χαμού του Σταύρου Σαράφη, που μετά από μια μεγάλη και αξιοπρεπή μάχη, άφησε την τελευταία του πνοή στα 72 του χρόνια.

Σχεδόν όλες οι ομάδες της Super League έστειλαν συλλυπητήριο μήνυμα για τον Καίσαρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό να σημειώνει ότι είναι μια μεγάλη απώλεια.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Σαράφη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Μια μεγάλη απώλεια ενός ανθρώπου που υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από την παρουσία του σε ΠΑΟΚ και Εθνική ομάδα».

Και ο Λεβαδειακός έστειλε το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα για τον «Καίσαρα» του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Λεβαδειακός αναφέρει:

«Καλό ταξίδι Σταύρο Σαράφη…⁣

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για την απώλεια του σπουδαίου Σταύρου Σαράφη. ⁣

Μία μεγάλη προσωπικότητα, ένας ποδοσφαιριστής που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στη βίβλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και του ΠΑΟΚ. ⁣

Αντίο «Καίσαρα»…

Τα συλλυπητήρια του στους οικείους του απέστειλε και ο Ηρακλής, υπογραμμίζοντας πως η απώλεια του κάνει φτωχότερο όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν οι «κυανόλευκοι»:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Σταύρου Σαράφη.Τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα.

Η απώλεια του κάνει φτωχότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο».


Τελευταία νέα

Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΟΚ

Την τελευταία πρόβα τους πριν τον «τελικό» με τον Άρη, πραγματοποιούν το απόγευμα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Το...

Στην ίδια κατηγορία