Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι αλήθειες του Μάλλιου που ΠΡΕΠΕΙ να ακουστούν!

Δημοφιλή

Το τμήμα ελληνορωμαϊκής πάλης του ΠΑΟΚ κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα, με τον έφορο του τμήματος, αλλά και του συνόλου των Βαρέων Αθλημάτων, Χάρη Μάλλιο, να εξαπολύει… βόμβες για την υποστήριξη που δεν λαμβάνει από την πολιτεία και τους τοπικούς φορείς, μια ομάδα που έχει φέρει τόσες επιτυχίες στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε μιλώντας στον «City 106.1» και την εκπομπή «Full Επίθεση»:

«Πραγματικά είναι μεγάλη χαρά να παίρνεις αυτά τα Κύπελλα αλλά αυτοί που θα έπρεπε δεν κάνουν τίποτα για να γίνουν καλύτεροι αυτοί οι αθλητές. Ο ΠΑΟΚ είναι επτά συνεχόμενα χρόνια πρωταθλητής στην πάλη, και είναι πιο δύσκολο να μείνεις στην κορυφή. Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά, το χάρηκαν αυτό που έζησαν στην Τούμπα, αλλά δεν μπορώ να μείνω εκεί.

Αυτά τα τμήματα που φέρνουν πρωταθλήματα Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουν αναγνωριστεί ποτέ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει 15 πρωταθλήματα στην Πάλη, έχει επιτυχίες στην Άρση Βαρών και δεν έχει λάβει αναγνώριση, ούτε στο υλικό κομμάτι. Δεν πήραμε το γυμναστήριο στην Σταυρούπολη, και είναι αδικαιολόγητο για εμένα να μην μας έχει δοθεί αυτό το γυμναστήριο από τον Δήμο Παύλου Μελά.

Είναι επίσης αδιανόητο που δεν έχει βραβευτεί ποτέ από το Δήμο Θεσσαλονίκης, ειδικά επί δημαρχίας του κυρίου Ζέρβα.

Ο ΠΑΟΚ δικαιούται ένα χώρο, φέρνει τόσες επιτυχίες στη Θεσσαλονίκη, δεν το λέμε επειδή είμαστε ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να λύνει συνεχώς το όνομα «ΠΑΟΚ» τα προβλήματα, πρέπει να είναι δίπλα μας και η πολιτεία.

Δεν είναι γκρίνια, απαιτούμαι να διορθωθεί αυτή η αδικία. Ο κ. Αυγενάκης είναι τόσα χρόνια υφυπουργός Αθλητισμού και δεν λύνει θέματα. Δεν του αρέσει να ακούει για ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να διαχωρίσει κάποια πράγματα.

Ο ΠΑΟΚ είχε χορηγό τον Κώστα Αμοιρίδη δίπλα, κι έχει ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν στολίδι εκεί. Καλώς δόθηκε ένα κομμάτι του σε ομάδα, μιλάμε για ένα γυμναστήριο που ήταν άδειο από το 2004. Επίσης η πόλη λέγεται Θεσσαλονίκη, ούτε Αθήνα, ούτε Χαλκίδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μέταλλο, που δεν μπορεί να το ξεπεράσει καμία ομάδα. Χθες μου ανακοινώθηκε από τον 18χρονο αθλητή της Άρσης Βαρών, Βασίλη Λαμπριανίδη ότι αφήνει το άθλημα.

Πριν μερικά χρόνια, στα 16 του είχε βγει τέταρτος στο Πανευρωπαϊκό. Δουλεύω πέντε μεροκάματα μου είπε, δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Μιλάμε για ένα παιδί που έχει περάσει και στο πανεπιστήμιο, πως θα τα βοηθήσεις αυτά τα παιδιά. Ό,τι βοήθεια τους δίνουμε το κάναμε μόνοι μας, μέσα από τον ΠΑΟΚ».

Για την υποστήριξη στο τμήμα:

«Ο κ. Αμοιρίδης είναι ο μεγάλος χορηγός μας, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, πολλά ονόματα που μπορούμε να αναφέρουμε. Υπάρχουν οι κάρτες των Βαρέων Αθλημάτων με πάνω από 11.500 χιλιάδες πωλήσεις. Ο ΠΑΟΚ κάνει ότι μπορεί, η Ελλάδα πότε θα κάνει κάτι για τον ΠΑΟΚ της πάλης; Δεν φταίει η Αθήνα, φταίνε οι βολεψάκηδες βουλευτές της Θεσσαλονίκης, που βάζουν πάνω από όλα το κόμμα τους.

Τα τμήματα του ΑΣ, όλα, κάνουν υπερβάσεις για να διεκδικούν πρωταθλήματα, το χάντμπολ, το βόλεϊ. Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να μην διεκδικεί το Final 4. Ο ΠΑΟΚ της πάλης ξόδεψε 8.000 ευρώ για να πάει στα Final 4, σε Χαλκίδα και Πύργο.

Που θα βρει ο ΠΑΟΚ αυτά τα χρήματα, αν δεν υπάρχει ο κ. Αμοιρίδης και άλλοι χορηγοί. Να σκύψουν το κεφάλι, να μην παίρνουν τηλέφωνα μόνο για το πως να τους ψηφίσουν. Πρέπει να ντρέπονται και να βοηθήσουν την πόλη, όχι μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Άρη και τον Ηρακλή. Μπορεί να θέλουμε να ήμαστε πρώτοι αγωνιστικά, αλλά αυτό γίνεται μέσα από τη δουλειά μας».

Τέλος ανέφερε:

«Το πρωτάθλημα του Σαββάτου είναι αφιερωμένο στις οικογένειες των Τεμπών. Πολύ γρήγορα ξεχάστηκε όλο αυτό, το είπα και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος».


Τελευταία νέα

«Ό,τι εκτρέφει τη βία, θα ξεριζώνεται»

Σε συνέντευξή στην Απογευματινή της Κυριακής ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για...

Στην ίδια κατηγορία