Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Ζαμπά επιστρέφει στην Ευρώπη!

Δημοφιλή

Έτοιμος για την επιστροφή στην Ευρώπη και το… ποδόσφαιρο πρώτης κατηγορίας εμφανίζεται ο Λέο Ζαμπά, αφού σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Πορτογαλία, ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την Εστρέλα Αμαδόρα!

Όπως αναφέρει η πορτογαλική «Record», ο 24χρονος πλέον εξτρέμ θα αγωνιστεί στη νεοφώτιστη ομάδα της πρώτης κατηγορίας της χώρας, με τη μορφή δανεισμού από τη Σάο Μπερνάρντο, όπου και ανήκει.

Στη συμφωνία θα συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς, εφόσον θέλει να τον διατηρήσει μετά το πέρας του μονοετούς δανεισμού του. Μάλιστα η Αμαδόρα φαίνεται να «κέρδισε της Γκιμαράες, Εστορίλ, Ζιλ Βιθέντε, Τσάβες και Μορεϊρένσε, που επίσης εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Λέο Ζαμπά ανήκε στον ΠΑΟΚ μέχρι τα μέσα του 2022. Είχε καταγράψει συνολικά 64 συμμετοχές, εννέα γκολ και 12 ασίστ, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα και το νταμπλ.


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία