Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

O Βρούτσης για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας

Δημοφιλή

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης σε δήλωσή του αναφέρθηκε στο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας, όπως και στα έργα αναβάθμισης του Καυτανζογλείου.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Έχουμε διαβεβαιώσει ως Κυβέρνηση και το επαναλαμβάνω ως Υπουργός Αθλητισμού ότι ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού και δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Συνεπώς, εξακολουθεί να είναι πάγια θέση μας η αρωγή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στις τυχόν ανάγκες της για χρήση του Καυτανζογλείου εν όψει της κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Όπως ανακοίνωσα στη Βουλή στις αρχές Οκτωβρίου, εντός του α’ εξαμήνου του 2024 θα έχει συντελεστεί η πλήρης λειτουργική αναβάθμισή του Καυτανζογλείου Σταδίου, για πρώτη φορά μετά τον εκσυγχρονισμό του το 2004.

Χθες, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών το κονδύλι του 1.000.000€ για τη συντήρηση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και την υλοποίηση της Μελέτης πυρόσβεσης/ πυροπροστασίας, ώστε οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις πυρασφάλειας να αποκτήσουν σύγχρονη πιστοποίηση.

-Η Μελέτη Πυροπροστασίας κατατέθηκε στην Πυροσβεστική και αναμένουμε την έγκρισή της για να συνταχθούν τα Τεύχη Δημοπράτησης των αναγκαίων έργων.

-Παράλληλα, για τις ΗλεκτροΜηχανολογικές εγκαταστάσεις, που ελέγχθηκαν αρμοδίως κατά το διάστημα Μαρτίου – Μαΐου 2023, συντάσσονται Τεύχη Δημοπράτησης.

-Σε ό,τι αφορά στην Στατική Επάρκεια του Καυτανζογλείου, ανατίθεται σε ιδιώτη μηχανικό η έκδοση σχετικής βεβαίωσης.

-Για την ελαττωματική υγρομόνωση του Κεντρικού Σταδίου σε μέρος των κερκίδων, έχει επιληφθεί η Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου Αθλητισμού και η Μελέτη παραδίδεται άμεσα για Τεύχη Δημοπράτησης, ενώ ως τα μέσα Νοεμβρίου θα παραδοθεί και η Μελέτη Ενεργειακής Αναβάθμισης όλων των εγκαταστάσεων, που εκπονείται.

Επιπλέον, από το 2024 αυξάνεται η τακτική επιχορήγηση του Καυτανζογλείου κατά 150%, ήτοι διαμορφώνεται σε 1.750.000€ από 700.000€ που ήταν τα τελευταία χρόνια».


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία