Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για ΠΑΟΚ, Ρωσία και… Γιοβάνοβιτς

Δημοφιλή

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του, Σερβίας παραχώρησε ο Βλάνταν Ίβιτς, με τον προπονητή της Κράσνονταρ να θυμάται, μεταξύ άλλων, και τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, από όπου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του κι αν σκέφτεται την παραμονή του στη Ρωσία, ή την επιστροφή στην κεντρική ποδοσφαιρική «σκηνή» της Ευρώπης, ο Σέρβος τεχνικός απάντησε:

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στο ρωσικό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα είναι ποιοτικό, με καλούς παίκτες και προπονητές. Σε αυτή τη δουλειά δεν μπορείς να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Όταν αναλαμβάνω μια ομάδα δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά, ακόμα και τώρα που είμαι στην Κράσνονταρ, εγώ είμαι αυτός που πιέζω περισσότερο τον εαυτό μου. Όχι το αφεντικό, όχι οι οπαδοί, αλλά εγώ ο ίδιος. Μην ξεχνάτε ότι ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα σε έναν μεγάλο ελληνικό σύλλογο, που βρισκόταν για καιρό μακριά από τους τίτλους. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι και στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη πίεση».

Μάλιστα, σχολίασε και την αποπομπή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας:

«Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό, για όνομα του Θεού, δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί, ούτε οι οπαδοί. Κατέκτησε ένα τρόπαιο και ήταν δεύτερος στη βαθμολογία, ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρες ποιος πρόεδρος θα ξυπνήσει με πονοκέφαλο, και θα διώξει τον προπονητή».


Τελευταία νέα

Θέλει επιτέλους νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες του αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα εντός και εκτός έδρας είναι ο...

Στην ίδια κατηγορία