Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μάντζιος: «Πιστεύω θα είμαστε διαφορετική ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Η ώρα του… παιχνιδιού της χρονιάς έφτασε για τον Άρη, κι αυτό αποτυπώνεται κι από τις δηλώσεις του προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Άκη Μάντζιου, που ζήτησε από την ομάδα του να βγάλει «εγωισμό κι αντίδραση», για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως ο Δικέφαλος έχει «πολύ καλή ομάδα κι εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε διαφορετικά και κατέληξε αρνητικά για την ομάδα μας. Ένα παιχνίδι, το οποίο χάσαμε μόνοι μας… Είναι το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά, στο οποίο δεν κερδίσαμε από δική μας υπαιτιότητα. Μας προβληματίζει και δεν μας αρέσει αυτό. Μιλήσαμε με τους παίκτες, δώσαμε να καταλάβουν τα λάθη που έγιναν. Πάντα γίνονται λάθη στο ποδόσφαιρο, όμως, σε ό,τι μας αφορά, έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία μας αυτά. Αυτό που πιστεύω είναι ότι επαναπαυτήκαμε με το 2-0 υπέρ μας. Όταν γύρισε μετά το παιχνίδι, δεν είχαμε την αντίδραση που θα έπρεπε να έχουμε, για να μπορέσουμε να επανέλθουμε, σε ό,τι αφορά στο σκορ. Είναι παιχνίδια που μας πλήγωσαν με τον τρόπο που χάσαμε τους βαθμούς. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, δεν δικαιούσαι να έχεις τέτοια αντίδραση. Αυτό αδικεί όλους μας. Έχουμε μπει σε μια περίοδο, που δεν είναι η καλύτερη για εμάς, λόγω του τρόπου που χάσαμε τους βαθμούς της νίκης στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να το αφήσουμε, γιατί έχουμε συνέχεια με δύσκολα και απαιτητικά ματς».

Για το τι είπε στους παίκτες του:

«Κατά βάση, αυτά τα κρατάμε για εμάς. Σίγουρα, όμως, πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, πρώτα στη νοοτροπία μας. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διαρκεί 90 λεπτά, συν τις καθυστερήσεις, και ποτέ δεν πρέπει να χαλαρώνεις, όπως και να είναι το σκορ»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι πρώτος στη βαθμολογία. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, όμως, είναι κάτι διαφορετικό. Είναι μια κατηγορία μόνο του αυτό το παιχνίδι. Δεν ενδιαφέρει σε ποια κατάσταση είναι κάθε ομάδα. Είναι καθαρά θέμα ημέρας και πόσο κάθε ένας από τους δύο αντιπάλους θέλει τη νίκη. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι πολύ διαφορετική σε αυτό το παιχνίδι! Έχουμε δείξει στα ντέρμπι ότι είμαστε πολύ διαφορετικοί από τα υπόλοιπα παιχνίδια σε ό,τι αφορά στη νοοτροπία μας. Πρέπει να βγάλουμε εγωισμό και αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για το πως το περιμένει:

«Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Χρειάζεται πολλή τακτική. Και το κυριότερο είναι να δείξουμε ότι θέλουμε τη νίκη! Έχουμε το μείον, και σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ότι δεν θα είναι ο κόσμος μαζί μας. Πρέπει, λοιπόν, να βγάλουμε εγωισμό, για να νικήσουμε».

Για τις προσθήκες, την επιστροφή Νταρίντα και τα προβλήματα:

«Είναι σημαντικό ότι έχουν έρθει δύο παίκτες, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν στην ομάδα μας. Παίκτες, οι οποίοι είναι και καλοί χαρακτήρες! Γνωρίζουν το μέγεθος της ομάδας μας. Είναι ευπρόσδεκτοι να μας βοηθήσουν για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα μιλήσουμε και θα δούμε, αν είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι. Η επιστροφή του Νταρίντα είναι κάτι πολύ θετικό για εμάς. Είναι ένας κομβικός παίκτης για την ομάδα μας, ένας παίκτης εξαιρετικός! Η απώλεια του Βερστράτε είναι σημαντική, και μάλιστα πάνω που είπαμε να ηρεμήσουμε από τους τραυματισμούς. Θα τη διαχειριστούμε κι αυτή την απουσία, όπως έχουμε κάνει σε όλες τις περιπτώσεις μέχρι τώρα”.


Τελευταία νέα

Η ασταμάτητη «τριανδρία» του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της σεζόν, έχοντας μπροστά του τρία ντέρμπι-φωτιά με ΑΕΚ,...

Στην ίδια κατηγορία