Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Βαρούχας για το γκολ του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε την Τετάρτη (4/1) να επικρατήσει επί τού Άρη με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας, για την 16η αγωνιστική της Super League.

Τη δική του τοποθέτηση για τις αποφάσεις του Μπόγκναρ έκανε ο Παναγιώτης Βαρούχας, μέσα από την εκπομπή «Αθλητική Τετάρτη» της ΕΡΤ.

O Βαρούχας τόνισε πως σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και ότι το τέρμα του Ίνγκι Ίνγκασον ήταν καθ’ όλα νόμιμο, αφού και ο Κουλιεράκης δεν υπέπεσε σε παράβαση.

Να σημειωθεί πως δεν σχολίασε την απόκρουση του Κουέστα στο πέναλτι του Σβαμπ, εκεί που έπρεπε να δοθεί επανάληψη, καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν πατούσε στη γραμμή πριν εκτελέσει ο χαφ του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ

«Το χέρι του παίκτη του Άρη δεν είναι σε φυσική θέση, υπάρχει παράβαση. Καθυστέρησαν ο διαιτητής και το VAR για να υποδείξουν την παράβαση, αλλά πρέπει να μάθουμε ότι σε μια τέτοια σοβαρή περίπτωση, ο διαιτητής και το VAR ελέγχουν τις προηγούμενες φάσεις, αν υπάρχει κάποια παράβαση».

Για το γκολ του ΠΑΟΚ

«Μπορεί να υπάρχει το χέρι του Κουλιεράκη, και στο κατέβασμα φαίνεται να ακουμπάει την πλάτη του παίκτη του Άρη. Παράβαση όμως δεν υπάρχει και σωστά μέτρησε το γκολ».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία