Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Τζίμας αποκάλυψε τις σκέψεις του

Δημοφιλή

Μιλώντας για όλους και για όλα ο Στέφανος Τζίμας, αναφέρθηκε στο κλίμα της ομάδας, αλλά και για την μέχρι στιγμής Ευρωπαϊκή αήττητη πορεία, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης (17/12/23, 17:30).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι κρατάει από το βράδυ της Πέμπτης στον αγώνα με την Ελσίνκι στην Τούμπα, αλλά και την Ευρωπαϊκή πορεία:

«Ήταν σίγουρα ένα πανέμορφο βράδυ, γιατί αγωνίστηκα και ως αλλαγή, αλλά αυτή τη νίκη πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα και τώρα που δεν έχουμε την Ευρώπη πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για το τι αποκόμισε η ομάδα μετά από αυτές τις νίκες και κυρίως αυτές απέναντι στην Άιντραχτ:

«Σίγουρα μας βοήθησαν αυτές οι νίκες και μας βελτιώνουν. Μας κάνουν καλύτερους παίκτες και γενικώς είναι πολύ ωραίες εμπειρίες να παίζεις σε τέτοια γήπεδα και με αυτές τις ομάδες».

Για το αν θεωρεί πως η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική, ειδικά όταν η ομάδα είναι καινούργια με πάρα πολλά νέα πρόσωπα:

«Σίγουρα και είναι. Αρχικά εμείς τα παιδιά είμαστε πολύ καλά και το κλίμα είναι αρκετά καλό και σίγουρα υπάρχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας. Έχει χτιστεί όλο αυτό με τις νίκες και παίζουμε με τεράστια αυτοπεποίθηση».

Για το ποιο είναι το δυνατό στοιχείο της ομάδας:

«Σίγουρα και το κλίμα, αλλά και η αυτοπεποίθηση είναι τα δυνατά μας στοιχεία, γιατί παίζουμε ο ένας για τον άλλον και σαν ομάδα».

Για το αν πίστευε το καλοκαίρι πως η ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι αήττητη στην Ευρώπη και στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος:

«Σίγουρα, εμείς οι παίκτες το πιστεύαμε είναι η αλήθεια. Χτίσαμε μια νέα ομάδα, αλλά παρόλο αυτά ο κόσμος δεν νομίζω να το πίστευε όλο αυτό και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό όλα αυτά».

Για το ποια είναι η φετινή συνταγή της επιτυχίας του ΠΑΟΚ:

«Είναι το κλίμα και η δουλειά».

Για το ποιοι είναι οι προσωπικοί φετινοί του στόχοι:

«Σίγουρα πρώτα κοιτάω την ομάδα. Αυτή είναι που με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά, αλλά έχω μερικούς στόχους όπως είναι ο παραπάνω χρόνος συμμετοχής».

Για το πως βιώνει τον ανταγωνισμό ειδικά στη θέση του επιθετικού που βρίσκονται οι Μπράντον Τόμας και Αλί Σαμάτα:

«Θα έλεγα πως είναι συναγωνισμός και όχι ανταγωνισμός. Γιατί με βοηθάνε και οι δύο πάρα πολύ σε ό,τι χρειαστώ. Μαθαίνω αρκετά πράγματα από αυτούς και γενικώς είναι δίπλα μου».

Για το αν ο Τάισον είναι η πατρική φιγούρα για όλα τα μικρά παιδιά της ομάδας:

«Ναι, ο Τάισον είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, είναι συνέχεια κοντά μας για ό,τι χρειαστούμε. Ειδικά σαν παίκτης δεν το συζητάω, αλλά και σαν χαρακτήρας είναι τρομερός».

Για το γεγονός πως δεν θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες για τους επόμενους δύο μήνες:

«Σίγουρά είναι πολύ στενάχωρο για όλους, να είναι κλειστά τα γήπεδα, να μην έχεις τον κόσμο δίπλα σου, να μην σε στηρίζει και να μην σε βοηθάει. Παρόλο αυτά πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό και θα κάνουμε υπομονή μέχρι να τους ξανά έχουμε στο πλευρό μας».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη:

«Γνωρίζουμε πως ο Αστέρας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία