Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Τσόλακ τον έστειλε στον τελικό! (video)

Δημοφιλή

Σαν σήμερα (27/4) πριν από έναν χρόνο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό μέσα στον Πειραιά από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Δικέφαλο να παίρνει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Όπως στον πρώτο αγώνα έτσι και στον επαναληπτικό, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί στην παράταση.

Στο 105ο λεπτό του ντέρμπι, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Ο Ελ Αραμπί ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, γράφοντας το 1-0. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου και τρία λεπτά αργότερα βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Σβαμπ έβγαλε μία εκπληκτική σέντρα στον Ολιβέιρα ο οποίος με προβολή έδωσε την μπάλα στον Τσόλακ, με τον Κροάτη να διαμορφώνει το τελικό 1-1, δίνοντας την πρόκριση για τον τελικό του ΠΑΟΚ!

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (111′ Κούντε), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μ. Καμαρά (61′ Καρβάλιο), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (111′ Βρουσάι), Ροντρίγκες (75′ Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (87′ Βαλμπουενά), Τικίνιο (75′ Αραμπί)

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Αουγκούστο (89′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (46′ Σοάρες-Τσόλακ 105+1′), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (62′ Μίτριτσα-89′ Τέιλορ), Άκπομ (72′ Ολιβέιρα).


Τελευταία νέα

Η στιγμή της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ… από μέσα (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να... λυγίσει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου και...

Στην ίδια κατηγορία