Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Τσιγγάρας για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση (pic)

Δημοφιλή

Γεμάτη δυσκολίες ξεκίνησε η σεζόν για τον Χάρη Τσιγγάρα στη Γαλλία και την Τουλούζ, όπου και αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αφού χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Ο Έλληνας μέσος φαίνεται πως έχει αφήσει τα χειρότερα στο παρελθόν, αφού το περασμένο Σάββατο (21/1) κατέγραψε τη δεύτερη του συμμετοχή με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, αγωνίστηκε ως βασικός στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Γαλλίας κόντρα στην Αζαξιό, όπου η ομάδα του κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0. Ο Τσιγγάρας αγωνίστηκε για 62′, όσα είχε πάρει και στην παρθενική του συμμετοχή με την Τουλούζ (πάλι για το Κύπελλο Γαλλίας) κόντρα στη Λανιόν.

Μετά τη δεύτερη του συμμετοχή, ο μέσος που ανήκει στον ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του «μήνυμα», μέσω ανάρτησης στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

«Για να μην τα πολυλογώ, επέζησα» ήταν το χαρακτηριστικό «χτύπημα» του Έλληνα ποδοσφαιριστή.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία