Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο «τελικός» και τα σενάρια

Δημοφιλή

Κόντρα στη Μάλαγα την περασμένη Τρίτη στο «Παλατάκι», ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε μέχρι το φινάλε τη νίκη που θα του εξασφάλιζε την πρόκριση στα play-in του Basketball Champions League, ωστόσο τα τραγικά σφυρίγματα των διαιτητών και η αστοχία στο φινάλε, υποχρέωσαν τον Δικέφαλο σε μία ήττα. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν… καταδικαστική!

Σήμερα το βράδυ (21:30) στη Ντιζόν της Γαλλίας, ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη τοπική ομάδα και θα έχουν την ευκαιρία να «τσεκάρουν» την πρόκρισή τους στα play-in χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν… ευχάριστα από τη Μάλαγα, με το γεγονός πως η Ντιζόν έχει ήδη προκριθεί ως δεύτερη να συγκαταλέγεται στα «συν» του Δικεφάλου αλλά να μην μειώνει τις αντικειμενικές δυσκολίες για το πολυπόθητο «διπλό»!

Μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής, ΠΑΟΚ και Σάσαρι συγκατοικούν μεν στην τρίτη θέση του ομίλου με 5 βαθμούς, αλλά ο Δικέφαλος έχει το πλεονέκτημα λόγω της μεγάλης διαφοράς με την οποία κέρδισε τους Ιταλούς στο «Παλατάκι».

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» προκρίνονται σίγουρα στον επόμενο γύρο σε περίπτωση που κερδίσουν τη Ντιζόν, είτε η Σάσαρι ηττηθεί στη Μάλαγα είτε οι Ιταλοί υποχρεώσουν τους Ισπανούς στην πρώτη τους φετινή ήττα στο BCL!

Σε ό,τι αφορά το τρίτο ευνοϊκό για τον ΠΑΟΚ σενάριο, ο Δικέφαλος προκρίνεται και σε περίπτωση ήττας στη Γαλλία εφόσον η Μάλαγα υποχρεώσει σε ήττα τη Σάσαρι, ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα… μείνουν Ελλάδα, σε περίπτωση ήττας τους και νίκη της Σάσαρι στη Μάλαγα!


Τελευταία νέα

Μοντόγια: «Θέλουμε να κόψουμε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ»

O ποδοσφαιριστής του Άρη, Μοντόγια μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τους κιτρινόμαυρους τονίζοντας πως στόχος είναι η...

Στην ίδια κατηγορία