Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Σβαμπ για το πέναλτι και την υποστήριξη του κόσμου! (video)

Δημοφιλή

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στην Αμπερντίν, με τον αυστριακό μέσο να τονίζει πως κατά την διάρκεια της εκτέλεσης του πέναλτι, προσπάθησε να μην σκέφτεται αρνητικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφαν Σβαμπ:

«Ναι όντως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που δημιούργησαν αυτό το κλίμα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και πανηγυρίσαμε μαζί τους το νικητήριο γκολ μετά το σφύριγμα του πέναλτι που ήταν και το τελευταίο διαιτητή.

Μετά από αυτό το γκολ τα συναισθήματα ήταν απίστευτα, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου για εμάς και απόψε το απολαμβάνουμε».

Για την εκτέλεση του πέναλτι:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί μόνο χαμένος μπορείς να βγεις εκείνη τη στιγμή. Όλοι περιμένουν από σένα να σκοράρεις, αν το χάσεις είσαι ο μεγάλος χαμένος, αν σκοράρεις θεωρείται αναμενόμενο.

Προσπάθησα να μείνω 100% συγκεντρωμένος, να μην σκέφτομαι καθόλου αρνητικά, όπως για παράδειγμα “τι θα γίνει άμα το χάσω;” είχα καθαρό μυαλό, κατάφερα να σκοράρω και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε περήφανοι για όλους τους παίκτες μέσα στο γήπεδο, στον πάγκο και το τεχνικό επιτελείο που καταφέραμε να γυρίσουμε έναν αγώνα σαν και αυτόν. Δεν είναι καθόλου εύκολο και το ότι γυρίσαμε ένα παιχνίδι από 2-0 σε 2-3, μας δίνει πολλή ενέργεια για να συνεχίσουμε».

Για τον κόσμο:

«Είναι απίστευτοι. Το ότι ήρθαν τόσοι πολλοί οπαδοί ήταν απολαυστικό, έδωσαν και αυτοί από την πλευρά τους το 100%, τους ακούγαμε συνέχεια και στα 90 λεπτά, ήταν τρομεροί και τους ευχαριστούμε πολύ.

Πιστεύω πως παίκτες, οπαδοί και γενικότερα όποιος βρέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) εδώ, δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη βραδιά».

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»

Δείτε το video με τις δηλώσεις του «χρυσού» σκόρερ του Δικεφάλου:


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία