Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο στόχος του ΠΑΟΚ για Μεϊτέ-Κωνσταντινίδη

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1), σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, που ολοκληρώθηκε με μια ένταση ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και μέλη των δύο ομάδων. Από αυτή την ένταση μετά τη λήξη, ο διαιτητής Σιμόνε Σότσα επέλεξε να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σουαλιό Μεϊτέ και με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Τραπ των Γερμανών, ενώ από πλευράς Δικεφάλου αποβλήθηκε και ο συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης.

Ο ΠΑΟΚ απολογήθηκε στο αρμόδιο όργανο της UEFA για τις αποβολές των δύο, για τις οποίες ο Ιταλός ρέφερι έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι «κινήθηκαν απειλητικά προς τους αντιπάλους του», ότι δηλαδή ανέφερε και για τον Τραπ. Η νομική ομάδα του Δικεφάλου εξέφρασαν τις θέσεις τους και ανέλυσαν τα πάντα με στόχο να αποδείξει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ωστόσο σαφώς παίζει σημαντικό ρόλο πάντα, τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα.

Με δεδομένο ότι λόγο της αποβολής, Μεϊτέ και Κωνσταντινίδης δεν θα είναι σίγουρα διαθέσιμοι στην επερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρησης, και ο μεγάλος στόχος είναι να μην έρθει ποινή ανώτερη της μίας αγωνιστικής, και να βρίσκονται κανονικά στα επόμενα παιχνίδια του ομίλου. Σήμερα (12/10/) δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση από την UEFA, και το ζήτημα θα εξεταστεί από την Παρασκευή. Το πιθανότερο είναι η απόφαση να βγει από τη Δευτέρα (16/10).


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία