Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Στίλερ δεν φέρνει ωραίες αναμνήσεις στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για την τέταρτη αγωνιστική των Play Off, με τον Elite Τομπίας Στίλερ να αναλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ- ΠΑΟΚ, στην Αθήνα.

Ο Γερμανός ρέφερι είναι ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο για την ελληνική Super League και για τον Δικέφαλο γενικότερα, αφού έχει βρεθεί στο δρόμο του τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια.

Σε αυτά, ο ΠΑΟΚ μετρά δύο ήττες και μόλις μια ισοπαλία, με τα δύο από τα παιχνίδια να αφορούν εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στην, επερχόμενη αντίπαλο του, ΑΕΚ!

Πρώτη συνάντηση ήταν για την κανονική διάρκεια της Super League της σεζόν 2019-20, σε ένα ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός στην Τούμπα, όπου ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα με 0-1.

Οι επόμενες του παρουσίες ήταν για εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πρώτη του παρουσία σε ένα τέτοιο ήταν για την κανονική διάρκεια της σεζόν 2020-21, με όπου ο ΠΑΟΚ απέφυγε την ήττα με ένα γκολ- κεφαλιά του Τόμας Μουργκ στις καθυστερήσεις.

Ίσως το πιο δύσκολο βράδυ του ΠΑΟΚ με διαιτητή τον Γερμανό ήταν το περσινό ΑΕΚ- ΠΑΟΚ των Play Off. Η αποβολή του Γιάννη Κάργα για ένα αψυχολόγητο τάκλιν στο χώρο του κέντρου, άφησε τους «ασπρόμαυρους» με παίκτη λιγότερο από το δεκάλεπτο, με τον Στίλερ να του δείχνει την απευθείας κόκκινη, μετά από τη χρήση του VAR.

Τελικά ο Δικέφαλος γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-0…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οριστική η αποχώρηση του Τούχελ από την Μπάγερν

Οριστική είναι η αποχώρηση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο της Μπάγερν. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία που ήθελε...

Στην ίδια κατηγορία