Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

H Kλαμπ Μπρίζ… είδε ΠΑΟΚ-Λαμία

Δημοφιλή

Δημόσια ανάλυση για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στην Τούμπα έκανε η… Κλαμπ Μπριζ, που βρίσκεται από νωρίς σε ρυθμούς Conference League, μια εβδομάδα πριν από την πρώτη συνάντηση για τους «8» της διοργάνωσης.

Αρχικά, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Άλι Σαμάτα και τον Σουαλιό Μεϊτέ, που αμφότεροι είναι γνωστοί στο Βέλγιο, από την παρουσία τους σε Γάνδη και Ζούλτε Βάρεγκεμ αντίστοιχα.

Στα του παιχνιδιού, οι Βέλγοι σημειώνουν πως το παιχνίδι «δεν μπορούσε να ξεκινήσει χειρότερα για τον ΠΑΟΚ, αφού στο 7′ ο Μαρτίνεθ κατάφερε να νικήσει το Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πραγματικό κίνδυνο για την εστία της Λαμίας. Ωστόσο, αυτό έγινε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με την κεφαλιά του Μιχαηλίδη, μετά την ασίστ του Ζίβκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την απόλυτη κυριαρχία, με τη Λαμία με τα βίας να μπορεί να ανταπεξέλθει. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 70′ για να βρει το γκολ, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει ακόμα μια ασίστ, για τον Σβαμπ, που πέρασε ως αλλαγή.

Το παιχνίδι «κλείδωσε» με το λυτρωτικό πέναλτι του Σβαμπ για το 3-1. Με αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε στην κορυφή, ένα βαθμό πάνω από την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει την Κυριακή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία