Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Σλαφτσάκης για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του μπασκετικού ΠΑΟΚ μίλησε ο νέος φόργουορντ της ομάδας, Διαμαντής Σλαφτσάκης, που έδωσε μεταξύ άλλων και τη δική του υπόσχεση στον κόσμο του Δικεφάλου, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γενικά υπάρχει κούραση. Θεωρώ και αντιλαμβάνομαι όμως ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη και διάθεση να χτίσουμε ένα όμορφο και ωραίο σύνολο. Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η περίοδος για να χτίσουμε γερές βάσεις, προκειμένου να είναι ανάλογη και η συνέχεια. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, οπότε ο βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια καλή χημεία και κατ’ επέκταση να έχουμε μια καλή ατμόσφαιρα μέσα στα αποδυτήρια. Αυτή είναι που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν μέσα στη σεζόν, για να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Για την… απουσία των αγώνων:

«Πάει πολύς καιρός από τότε που παίξαμε ένα παιχνίδι και κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται, να βελτιώνεται, να κερδίζει. Όλοι ανυπομονούμε να περάσουν αυτές οι πρώτες εβδομάδες που τα φορτία είναι μεγάλα, για να έρθουν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια και στη συνέχεια τα επίσημα.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο για να μάθουμε ο ένας τον άλλον, τη φιλοσοφία του κόουτς και να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα. Θεωρώ πως είμαστε όλοι εξαιρετικοί χαρακτήρες πάνω από όλα και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Θα είμαστε μια αθλητική και νεανική ομάδα. Αλλά το μυστικό θα είναι να μη λέμε πολλά λόγια, αλλά να κάνουμε πράξεις μέσα στις τέσσερις γραμμές».

Για το τι να περιμένει να δει ο κόσμος από την ομάδα:

«Θα δει μια ομάδα που θα παλεύει 40 λεπτά, δεν θα τα παρατάει και θα είναι ενωμένη. Θεωρώ ότι ο κόσμος αυτό που θέλει να βλέπει, είναι ο παίκτης να παίζει και να ιδρώνει τη φανέλα».


Τελευταία νέα

Τελευταία πρόβα πριν τον «τελικό» για τον ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του βρίσκεται ο ΠΑΟK που αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/4, 20:15) στο Παλατάκι το Μαρούσι,...

Στην ίδια κατηγορία