Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μπάτσι για την αγαπημένη του Ρόμα και τον Μαντί Καμαρά

Δημοφιλή

Για την αγαπημένη του ομάδα την Ρόμα και την επικείμενη απόκτηση του Μαντί Καμαρά από τους Ρωμαίους μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας ο άμεσος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι.

Το μέλος του «ασπρόμαυρου» σταφ ανέφερε μεταξύ άλλων για τον μέσο που ανήκει στον Ολυμπιακό:

«Δημιουργεί, αλλά μπορεί και να σκοράρει, είναι πολύ καλός και στα σουτ εκτός περιοχής. Πρόκειται για έναν κλασικό μέσο, που κινείται ανάμεσα στις γραμμές, αλλά βοηθάει και αμυντικά.

Μπορεί να συγκριθεί με τον Κεσιέ, αλλά λίγο πιο επιθετικά, παρότι έχουν ανάλογη σωματική υποδομή. Ασφαλώς και μπορεί να παίξει στην Ιταλία και να είναι ένας ποδοσφαιριστής επιπέδου.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές ιταλικές ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον, αλλά με τον Ολυμπιακό, είναι δύσκολη η διαπραγμάτευση. Οκτώ εκατομμύρια για ένα ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την Ελλάδα, δεν είναι λίγα».

Παράλληλα δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ρόμα, της οποίας μάλιστα και φόρεσε τη φανέλα για ένα μικρό διάστημα, όντας ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της:

«Η Ρόμα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Είμαι από την Τοσκάνη και συμπαθώ τη Φιορεντίνα, αλλά η Ρόμα έχει παραμείνει μέσα μου. Εκείνη την εποχή, ήμουν ένας σκληρός αμυντικός».


Τελευταία νέα

Έρχονται… ανάσες για ΠΑΟΚ

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι «ασπρόμαυροι», προκαλεί προβληματισμό, αφού οι ποδοσφαιριστές του...

Στην ίδια κατηγορία