Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αθλο Ορεστιάδας με το βλέμμα στα πλέι οφ

Δημοφιλή

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μαζεύει τρίποντα και αποκτά φόρμα ενόψει των παιχνιδιών, που θα κρίνουν τους εναπομείναντες τίτλους σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ.

Για τους «ασπρόμαυρους» ακολουθεί μια σειρά βατών αγώνων στους οποίους θέλουν να πάρουν τις νίκες που θα τους διατηρήσουν στην τρίτη θέση και φυσικά να ανεβάσουν ρυθμούς για τα ματς «φωτιά» στην τελική ευθείας της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα στις 17:00 στο PAOK Sports Arena τον Άθλο Ορεστιάδας για την 15η αγωνιστική σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

«Είμαστε σε φάση χτισίματος του παιχνιδιού μας και προετοιμασίας για τα πλέι-οφ. Γι’ αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, προσθέτοντας: «Κατά τη γνώμη μου, ο Άθλος είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Έχουν παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, και αυτός είναι ένας λόγος όπου το παιχνίδι θα είναι ωραίο και ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, και στο τέλος θα είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση μας και τη νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

6/5/2017: Κυπελλούχος μετά από 14 χρόνια στον Βόλο (videos)

Σαν σήμερα, 6 Μαΐου 2017, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1 σε έναν επεισοδιακό...

Στην ίδια κατηγορία