Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ υπενθυμίζει την αυστηρότητα της UEFA

Δημοφιλή

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το αυριανό (27/7) παιχνίδι κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, που θα ξεκινήσει στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας, για την πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ζητά από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας, να στηρίξουν την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μόνο με τη φωνή τους και τίποτε παραπάνω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει να υποδεχτεί τους φιλάθλους της ομάδας στο πρώτο φετινό ευρωπαϊκό βήμα, στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν.

Επιθυμία όλων είναι το ταξίδι αυτό να έχει την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια και να μην στερηθεί από κανέναν η δυνατότητα να το χαρεί δια ζώσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, θυμίζουμε την αυστηρότητα της UEFA στις ρίψεις πάσης φύσεως αντικειμένων, κροτίδων, βεγγαλικών, την χρήση lazer, καθώς και την ανάρτηση πανό με περιεχόμενο που δεν συνάδει με τους κανονισμούς της».


Τελευταία νέα

Προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί με τηλεκάρτα ο «Κοκός»

Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή -για την υπόθεση δολοφονίας του Λυγγερίδη-για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός...

Στην ίδια κατηγορία