Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ βγήκε διπλά χαμένος

Δημοφιλή

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από τον Αρη στο γήπεδο της Τούμπας. Το τελικό 0-1 «γράφτηκε» στο 41΄ από τον Μαντσίνι.

Ο Δικέφαλος είχε την ευκαιρία στο 19΄ να ανοίξει το σκορ, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουέστα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Λουτσέσκου έριξε στη μάχη τον Ελ Καντουρί και, λίγο αργότερα, και τους Μιτρίτσα και Ακπομ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν δοκάρι με τον Ζίβκοβτς στο 51΄, πλησίασαν εκ νέου στο γκολ με την κεφαλιά του Κούρτιτς, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Κουέστα.

Στις καθυστερήσεις, ο Μάντεν διέκοψε τον αγώνα μετά από ρίψη καπνογόνων και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά της θύρας 4 (υπήρξε και είσοδος οπαδών), οδηγώντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Σταδιακά ο κόσμος άρχισε ν’ αποχωρεί από τις εξέδρες, μέχρι που υπήρξε πλήρης εκκένωση, όπως είχε ζητήσει να συμβεί ο Σκωτσέζος διαιτητής Μάντεν, προκειμένου ν’ ανάψει το πράσινο φως για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του αγώνα. Όπως και τελικά έγινε, 40 λεπτά μετά τη διακοπή.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (82΄Λύρατζης), Κούρτιτς, Σβαμπ (61΄ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζιβκοβιτς Μουργκ (46΄ Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι (61΄ Ακπομ).

Αρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Εντιαγέ (74΄ Ματίγια), Μαντσίνι (67΄ Γκάμα), Γκαρσία (90+1΄ Ιτούρμπε), Καμαρά (74΄ Μάνος).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία