Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει την παραμονή του Ίνγκασον

Δημοφιλή

Το τελευταίο διάστημα η Μίντιλαντ έχει εκφράσει τη δεδομένη πρόθεση της να αποκτήσει τον Ίνγκι Ίνγκασον, κατέθεσε πρόταση ύψους 3.3 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του, για να εισπράξει την αρνητική απάντηση του Δικεφάλου, και χτύπησε εκ νέου την πόρτα των «ασπρόμαυρων», προσφέροντας 4 εκατομμύρια.

Ωστόσο η στάση και η επιθυμία του ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν δεδομένα την παραμονή του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού στη Θεσσαλονίκη και τα επόμενα χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του «Ιceman», με το τωρινό να εκπνέει το 2025, δείγμα του πόσο θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας.

Πλέον οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αναμένουν την επιστροφή του Ίνγκασον στη Θεσσαλονίκη, για να λυθεί μέσα από τις επαφές, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και με αμοιβαία κατανόηση, το συγκεκριμένο ζήτημα. Παράλληλα, κι επειδή όταν πρόκειται για μεταγραφές κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ήδη στη λίστα τους δύο «βασικούς» κεντρικούς αμυντικούς, αν τελικά ο 29χρονος Ισλανδός αποχωρήσει.


Τελευταία νέα

Θα χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι για να προκριθεί στους τελικούς ο ΠΑΟΚ

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος στο «Σπίτι του Χάντμπολ»,...

Στην ίδια κατηγορία