Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να τιμωρήσει την Μπριζ!»

Δημοφιλή

Εκτενή αναφορά στους τέσσερις επαναληπτικούς αγώνες του UEFA Conference League για την προημιτελική φάση κάνει η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Ειδική αναφορά γίνεται και στο ζευγάρι ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ, όπου η βελγική ομάδα έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, μετά την πρώτη αναμέτρηση, η οποία έληξε με σκορ 1-0.

Μάλιστα, η επίσημη ιστοσελίδα του Conference League τονίζει πως η Κλαμπ Μπριζ δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Δικέφαλο, καθώς και στον προηγούμενη γύρο της διοργάνωσης, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς της σειράς, ωστόσο συνετρίβη στο γήπεδο της Τούμπας.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να τιμωρήσει την άπληστη Κλαμπ Μπριζ. Πέρασαν 93 λεπτά για να κάνει ο ΠΑΟΚ μια προσπάθεια στην εστία εναντίον της Κλαμπ Μπριζ στον πρώτο αγώνα. Ακόμη και το φάουλ του Κιρίλ Ντεσπόντοφ δεν προκάλεσε συναγερμό. Ωστόσο, παρά την κυριαρχία και τις ευκαιρίες της βελγικής ομάδας, έχουν μόνο το γκολ του Χιούγκο Βέτλεσεν να επιδείξουν. “Κερδίσαμε, αλλά έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες”, είπε ο εξτρέμ Μίκαλ Σκόρας.

Το αφεντικό της Κλαμπ Μπριζ, Νίκι Χάγιεν, έχει ήδη υποσχεθεί ότι οι παίκτες του δεν θα προσπαθήσουν να μείνουν στο προβάδισμα – αφού είδαν τον ΠΑΟΚ να διαλύει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους 16 και να ανατρέπει συνολικά την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, ίσως είναι φρόνιμο να μην το κάνουν. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα χωρίς την τριάδα Ιγκόρ Τιάγκο, Μαξίμ Ντε Κάιπερ και Μπράντον Μέχελε, οπότε ο ΠΑΟΚ θα έχει μια πραγματική ευκαιρία», αναφέρει χαρακτηριστικά η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία