Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ»

Δημοφιλή

Οι τρεις από τις πρώτες 10 αγωνιστικές των Play Off έχουν παιχτεί και έχουν μείνει άλλες επτά, που θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και άγχος. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόβλεψη γνωστής ιστοσελίδας στο φινάλε της δύσκολης αυτής διαδικασίας πρωταθλητής θα είναι ο ΠΑΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα, η στοσελίδα EuroClubIndex, που έχει εξειδίκευση σε στατιστικά και βαθμολογίες ομάδων ανά την Ευρώπη, ο Δικέφαλος θα κατακτήσει τον τίτλο μετά το τέλος των Play Off και μάλιστα θα το κατακτήσει στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ!

Σύμφωνα με το μοντέλο υπολογισμού της ιστοσελίδας, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα βρεθούν με 77 βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κατακτά τον τίτλο στην ισοβαθμία μετά το πέρας των 10 αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος της Superleague.

Προκειμένου να συμβεί αυτό και να επιβεβαιωθεί ο… χρησμός της ιστοσελίδας EuroClubIndex, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ ή να έχει μια ισοπαλία και μια νίκη με διαφορά δυο τερμάτων απέναντι στην ένωση στις δυο φορές που θα την αντιμετωπίσει στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών των Play Off.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως στην κανονική περίοδο η ΑΕΚ νίκησε με σκορ 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην Τούμπα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με το γκολ του Κεντζιόρα στο φινάλε να κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο φινάλε της σεζόν (σε όλα τα κριτήρια), η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει το πάνω χέρι, λόγω του ότι με το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ήταν πρώτος. Το παραπάνω σενάριο αφορά το τρίτο κριτήριο στις ισοβαθμίες, μετά τους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια που είναι το πρώτο και τα γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια που είναι το δεύτερο

Για την… ιστορία η ιστοσελίδα EuroClubIndex προβλέπει ότι εκτός της κατάκτησης του τίτλου από τον ΠΑΟΚ στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα είναι τρίτος με 75 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τέταρτος έχοντας 73. Ο Άρης σύμφωνα με την εκτίμηση – πρόβλεψη της ιστοσελίδας θα τερματίσει το πρωτάθλημα φέτος με 54 βαθμούς, ενώ η Λαμία θα τελειώσει την πορεία της φέτος με 37. Μια πρόβλεψη σύμφωνα με το μοντέλο υπολογισμού της συγκεκριμένης ιστοσελίδας που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία