Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

«Κεραυνοί» του Τσέφεριν για τον Φλορεντίνο Πέρεθ!

Δημοφιλή

Το φως της δημοσιότητας είδε μια συνομιλία μεταξύ του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και του πρώην προέδρου της ισπανική Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, όπου είχε ως θέμα τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η ψηφιακή εφημερίδα «The Objective» αποκάλυψε συνομιλίες από το 2019 μεταξύ του Αλεξάντερ Τσέφεριν και του τότε προέδρου της Βασιλικής Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες, στις οποίες ο πρόεδρος της UEFA μίλησε με άσχημα λόγια για τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο Τσέφεριν είχε στείλει μήνυμα στον Ρουμπιάλες αναφερόμενος στον Φλορεντίνο Πέρεθ με αυτούς τους όρους: «Είναι ηλίθιος και ρατσιστής!». Το μήνυμα είχε γραφτεί σε μια εποχή που οι σχέσεις ήταν πολύ τεταμένες λόγω της ιδέας του Φλορεντίνο Πέρεθ να δημιουργήσει την ευρωπαϊκή Super League εκτός UEFA Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων ηγήθηκε μιας πρωτοβουλίας που έτυχε πολύ κακής υποδοχής από τον Τσέφεριν.

Το «The Objective» επισημαίνει ότι η συνομιλία είχε γίνει στα αγγλικά και χρονολογείται στις 6 Δεκεμβρίου 2019 . Η ανταλλαγή μηνυμάτων αποκαλύπτει την πρόθεση του Ρουμπιάλες να προσπαθήσει να μειώσει την ένταση μεταξύ του Φλορεντίνο Πέρεθ και του Αλεξάντερ Τσέφεριν.

«Ο Φλορεντίνο, ο Μπαρτομέου και εγώ προσπαθούσαμε να βρούμε υποψήφιο εναντίον του Τέμπας, αλλά νομίζω ότι τώρα ο Φλορεντίνο είναι εναντίον μου. Αλλά θα συνεχίσω. Η θέση της UEFA είναι η έντιμη», επισήμανε ο τότε πρόεδρος της RFEF. «Είμαστε δυνατοί. Αν θέλετε, μπορώ να μιλήσω με τον Φλορεντίνο», τόνισε ο Ρουμπιάλες.

Επίσης, τάσσεται υπέρ της προσπάθειας μείωσης της έντασης με τον πρόεδρο της Μαδρίτης. «Αν στην Ισπανία έχω απέναντί ​​μου τον Τέμπας και τον Φλορεντίνο, θα μου είναι αδύνατο» και τονίζει: «Ο Φλορεντίνο είναι πολύ περήφανος» . Απαντώντας σε αυτή την απάντηση, ο Τσέφεριν είπε: «Κι εγώ είμαι περήφανος, μην το ξεχνάς αυτό. Δεν θέλω να του μιλήσω. Θα το έκανα μόνο για σένα. Είναι ηλίθιος και ρατσιστής! Μην ηρεμείς τα πράγματα για μένα, δεν το χρειάζομαι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νεκρός ο αγνοούμενος Αμερικανός τουρίστας στην Κέρκυρα

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα ο Αμερικανός τουρίστας που αγνούνταν από την περασμένη Τρίτη στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η...

Στην ίδια κατηγορία