Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

O ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα στην Ελλάδα

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο για ξεκούραση, καθώς τη Δευτέρα 30/10 αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕΚ στην Αθήνα. Έτσι, το Σάββατο 28/10 Ράζβαν Λουτσέσκου και παίκτες έδωσαν ραντεβού στη Νέα Μεσημβρία για προπόνηση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ευρωπαϊκός θρίαμβος στη Σκωτία ανήκει στο παρελθόν. Το UEFA Europa Conference League μπαίνει προσωρινά στην άκρη κι ο ΠΑΟΚ στρέφει την απόλυτη προσοχή του στο πρωτάθλημα και το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Αθήνα.

Η ομάδα προπονήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28.10) στη Νέα Μεσημβρία, δίνοντας έμφαση στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στην Ενωση.

Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και στη συνέχεια δούλεψαν σε δύο γκρουπ εναλλάξ, στην επιθετική τακτική και στο passing game. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε μόνος, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Φιλίπε Σόαρες.Την Κυριακή (29.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα.


Τελευταία νέα

Μητσοτάκης: «Η εικόνα στα γήπεδά μας μοιάζει πλέον με την αντίστοιχη των ευρωπαϊκών»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη, που έδωσε στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην οπαδική βία, σημειώνοντας πως υπάρχει...

Στην ίδια κατηγορία